Τι δεν κάνουν ποτέ οι ισχυρές γυναίκες για έναν άντρα

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Τι δεν κάνουν ποτέ οι ισχυρές γυναίκες για έναν άντρα

Όταν οι γυναίκες βρίσκονται σε μια σχέση συνήθως δίνουν όλη τους τη ψυχή. Όχι πως οι άντρες δεν προσπαθούν, απλά  οι γυναίκες δίνουν πολλά περισσότερα. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αποτελούν το ισχυρό φύλο όσο αφορά τα συναισθηματικά. Οι γυναίκες είναι πολύ καλύτερες στο χειρισμό των συναισθημάτων και στην αντιμετώπιση των αγχωτικών καταστάσεων. Είναι πάντα έτοιμες να θυσιαστούν για τη σχέση ή την οικογένεια  και μερικές φορές μένουν ακόμα κα όταν δεν είναι ευχαριστημένες. Όμως υπάρχουν μερικά πράγματα που οι ισχυρές γυναίκες δεν θα έκαναν ποτέ για χάρη ενός άντρα. Θέλετε να δείτε ποια είναι αυτά;

Δεν αλλάζουν την εμφάνισή τους

Οι ισχυρές γυναίκες δεν θα αλλάξουν για κανέναν και για τίποτα. Εάν συνειδητοποιήσουν ότι ένας άντρας προσπαθεί να αλλάξει την εμφάνισή τους τότε θα φύγουν μακριά. Οποιεσδήποτε αλλαγές κάνουν, γίνονται επειδή το θέλουν εκείνες και όχι για να τραβήξουν την προσοχή ή για να ευχαριστήσουν τους άλλους.

Δεν συμβιβάζονται

Κανένας δεν πρέπει να μπαίνει εμπόδιο στους στόχους σας. Και αυτό οι ισχυρές γυναίκες το γνωρίζουν πολύ καλά. Ο άντρας που θα είναι δίπλα σε μια δυναμική γυναίκα θα πρέπει να υποστηρίζει τις προσπάθειές της και να είναι πρόθυμος να ακολουθήσει τις αποφάσεις της.

Διαβάστε εδώ: Νegging: Η πιο περίεργη μέθοδος αποπλάνησης

 Δεν περιμένουν την έγκριση του

Μια ισχυρή γυναίκα δεν ζητάει την επικύρωση κανενός, αλλά παίρνει τις δικές της αποφάσεις. Είναι αρκετά ώριμη γα να γνωρίζει τι είναι καλύτερο για εκείνη.

Δεν λένε ποτέ ψέματα για το πώς νιώθουν

Εάν δεν είναι ευχαριστημένες με κάτι το εκφράζουν και δεν καταπιέζονται. Οι περισσότερες γυναίκες συχνά αναμένουν από τους άντρες να κατανοήσουν τις ανάγκες τους χωρίς να μιλήσουν. Οι ισχυρές γυναίκες γνωρίζουν καλά ότι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί.

Δεν φοβούνται να χωρίσουν

Οι ισχυρές γυναίκες δεν προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες ώστε να μείνουν σε μια σχέση που δεν περνάνε καλά. Αν διαπιστώσουν ότι η σπίθα έχει χαθεί και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να την αναζωπυρώσουν, φεύγουν από τη σχέση.

More for you

 
 

Don't Miss