Το μυστικό για καλύτερο σεξ βρίσκεται στην κουζίνα σας

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Το μυστικό για καλύτερο σεξ βρίσκεται στην κουζίνα σας

Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο στο σεξ είναι η χημεία. Όταν ποθείτε ο ένας τον άλλον τότε το σεξ μπορεί να γίνει από καλό μέχρι συγκλονιστικό. Όμως εκτός από το πάθος χρειάζεται και φαντασία, γιατί όσο καλοί και να είστε στο κρεβάτι πρέπει να πειραματίζεστε που και που. Έτσι λοιπόν ανακαλύψαμε ένα φυσικό συστατικό που μπορεί να απογειώσει τη σεξουαλική πράξη και μπορείτε να το βρείτε στην κουζίνα σας.

Το μαγικό αυτό συστατικό δεν είναι άλλο από το βρώσιμο λάδι καρύδας το οποίο εκτός από τη μαγειρική μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μασάζ αλλά και κατά τη διάρκεια της στοματικής πράξης. Το λάδι καρύδας είναι επίσης ιδανικό για τις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση γατί λόγω της ξηρότητας μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σαν λιπαντικό. Παρόλα αυτά είναι χρήσιμο και στις πιο νέες γυναίκες αφού μπορούν και εκείνες να χρησιμοποιήσουν το λάδι καρύδας για να λιπάνουν τον κόλπο τους και να απολαύσουν την ερωτική πράξη.

Διαβάστε εδώ: Πώς μπορείτε να φτάσετε σε οργασμό χωρίς να βγάλετε τα ρούχα σας

Εκτός από τη σεξουαλική επαφή  μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το βρώσιμο λάδι καρύδας εάν έχετε ερεθισμένο κόλπο. Βάλτε μια μικρή ποσότητα στα εσωτερική χείλη και θα παρατηρήσετε άμεση ανακούφιση. Επαναλάβετε μερικές φορές μέσα στην ημέρα και μετά από ντους μέχρι να φύγει ο ερεθισμός.

Εάν έχετε ευαίσθητο κόλπο ή είστε επιρρεπείς σε λοιμώξεις μπορείτε να δοκιμάσετε μια μικρή ποσότητα. Παρόλα αυτά είναι πάντα προτιμότερο να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss