Τι συμβαίνει εάν κάνετε σεξ κάθε μέρα

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Τι συμβαίνει εάν κάνετε σεξ κάθε μέρα

Οι σχέσεις περνάνε από διάφορα στάδια τα οποία υποδηλώνουν και το πόσο στενά συνδεδεμένοι είστε με το σύντροφός σας. Για παράδειγμα εάν η σχέση σας είναι στην αρχή, το ερωτικό ενδιαφέρον είναι αυξημένο. Όμως όσο περνάνε τα χρόνια μειώνεται και το πάθος. Σύμφωνα με τους ειδικούς το σεξ είναι μια αναγκαιότητα όπως το φαγητό και το νερό. Όμως τι θα συνέβαινε εάν κάναμε σεξ κάθε μέρα;

Ορισμένοι σεξολόγοι πιστεύουν ότι το καθημερινό σεξ μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να έρθουμε πιο κοντά στο σύντροφό μας. Και όπως είναι γνωστό η αυτοπεποίθηση είναι μεγάλο θέμα στις μέρες μας καθώς μόνο το 20% των γυναικών είναι ευχαριστημένες με το σώμα τους και 48% των αντρών επιθυμούν να χάσουν βάρος.Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι το καθημερινό σεξ μας κάνει καλό. Από την άλλη όμως μεριά το σεξ με αγνώστους είναι πιο πιθανό να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Η απόφαση να έρχεστε σε σεξουαλική επαφή καθημερινά με αγνώστους μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλή αυτοπεποίθηση, κατάθλιψη και αισθήματα ντροπής. Μπορεί επομένως να γίνει επικίνδυνο. 

Διαβάστε εδώ: Γιατί είναι καλό να βλέπετε ερωτικές ταινίες με τον σύντροφό σας

Εν κατακλείδι το σεξ είναι απόλαυση, έτσι όπως δεν τρώμε εάν δεν πεινάμε, έτσι εάν δεν έχουμε όρεξη δεν χρειάζεται να κάνουμε σεξ.

More for you

 
 

Don't Miss