Οι πιο περίεργοι τρόποι για να έχετε οργασμό χωρίς να κάνετε σεξ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Οι πιο περίεργοι τρόποι για να έχετε οργασμό χωρίς να κάνετε σεξ

Το πιο πιθανό είναι πως έχετε συσχετίσει τους οργασμούς με τη σεξουαλική δραστηριότητα και με τον αυνανισμό. Ωστόσο υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς να κάνετε σεξ. Αν θέλετε να τους μάθετε συνεχίστε την ανάγνωση.

Όταν κοιμάστε

Μπορεί να έχετε οργασμό στον ύπνο σας χωρίς να υπάρχει καμία σεξουαλική δραστηριότητα. Ένα δείτε ένα όνειρο με σεξουαλικό περιεχόμενο ο κόλπος σας υγραίνεται και έχετε την αίσθηση ότι βιώνετε οργασμούς ενώ κοιμάστε.

Όταν κάνετε γιόγκα

Στη γιόγκα υπάρχει μια θέση που ονομάζεται Mula Bandha και είναι ένας τρόπος σύσφιξης των μυών της πυέλου. Μερικές φορές αυτή η στάση μπορεί να προκαλέσει σεξουαλική διέγερση και να τελικά να φτάσετε σε οργασμό.

Διαβάστε εδώ: Τι αγχώνει τους άντρες την ώρα του σεξ

Με τη σκέψη

Μπορείτε πραγματικά να έχετε οργασμό μόνο με τις σκέψεις. Αυτό συμβαίνει εάν μάθετε να αναπνέετε αργά και αν φαντασιώνεστε κάτι που σας διεγείρει. Χαλαρώσετε και εξερευνήστε το σώμα σας.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης

Εκτός από τη γιόγκα μπορείτε να βιώσετε έναν οργασμό κάνοντας και άλλου είδους ασκήσεις. Ορισμένες κινήσεις μπορεί να ενεργοποιήσουν τους ίδιους μύες που σχετίζονται με τους οργασμούς και να σας οδηγήσουν σε αυτούς κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal Sexual and Relationship Therapy  έδειξε ότι το 51 τοις εκατό των γυναικών βίωσαν έναν οργασμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss