Αυτός είναι ο ιδανικός άντρας για σχέση

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Αυτός είναι ο ιδανικός άντρας για σχέση

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι περίπλοκες και μπερδεύονται ακόμα περισσότερο όταν οι γυναίκες αναζητάνε τον τέλειο σύντροφο. Υπάρχει όμως ο ιδανικός άντρας ή απλά είναι αποκύημα της φαντασίας μας; Αν και μεταξύ μας μάλλον πιο εύκολα μπορείς να βρεις κρυμμένο θησαυρό, παρόλα αυτά θα σας δώσουμε μερικά χαρακτηριστικά του τέλειου συντρόφου.

Είναι εκείνος που κοιτάει πέρα από την εμφάνιση. Φυσικά στην αρχή κάποιος θα σας πλησιάσει γιατί του αρέσετε εμφανισιακά, αλλά ο ιδανικός σύντροφος δεν θα μείνει εκεί, θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο και θα αναγνωρίσει τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Θα αγαπήσει το χαρακτήρα σας.

Είναι εκείνος που θα σεβαστεί τα όνειρά σας. Θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας και δεν θα σκεφτεί ούτε λεπτό να σαμποτάρει την εξέλιξή σας.

Διαβάστε εδώ: Οι πιο περίεργοι τρόποι για να έχετε οργασμό χωρίς να κάνετε σεξ

Είναι εκείνος που έχει φιλοδοξίες. Είναι σημαντικό το ζευγάρι να έχει όρεξη για εξέλιξη. Μαζί βάζετε τους κανόνες και τα όρια, χωρίς να καταπιέζεστε και να υποβαθμίζετε τα συναισθήματά σας.

Είναι εκείνος που θα σας βρει τις λύσεις. Βρίσκεται δίπλα σας και είναι έτοιμος να σας απεγκλωβίσει από τις φοβίες σας. Και φυσικά δεν θα αγανακτήσει ούτε θα γκρινιάξει εάν του εκμυστηρευτείτε τα προβλήματά σας.

Είναι εκείνος που σας προσφέρει ασφάλεια. Για να είναι η σχέση σας ήρεμη και υγιής είναι πολύ σημαντικό να νιώθετε ασφαλείς και να μη φοβάστε μήπως ο άλλος δεν είναι δίπλα σας. Όποιος σας δημιουργεί φοβίες και ανασφάλειες τότε σίγουρα δεν είναι ο κατάλληλος.

Είναι εκείνος που σας σέβεται. Ο σεβασμός είναι ίσως το πιο βασικό στοιχείο που πρέπει να υπάρχει σε μια σχέση.

Τέλος είναι εκείνος που σας αγαπάει γι αυτό που είστε. Δεν τον ενδιαφέρει αν αλλάξετε και αν γίνετε κάποια άλλη. Ερωτεύτηκε κάποια χαρακτηριστικά πάνω σας και αυτά θέλει να κρατήσετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss