Η νέα εφαρμογή γνωριμιών του Facebook έρχεται για να ρίξει το Tinder

The JennettesTHE JENNETTES Τετάρτη 02 Μαΐου 2018

Τετάρτη 02 Μαΐου 2018

Η νέα εφαρμογή γνωριμιών του Facebook έρχεται για να ρίξει το Tinder

Ο Mark Zuckerberg λανσάρει μία νέα εφαρμογή γνωριμιών μέσω του Facebook που απευθύνεται στα 200 εκατομμύρια άτομα του site που γράφουν πως είναι single. Η The Independent αναφέρει πως η νέα πλατφόρμα θα επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν με ανθρώπους εκτός της λίστας των φίλων τους, με τη βοήθεια ενός ξεχωριστού προφίλ για ερωτική γνωριμία. Ο Zuckerberg, CEO του Facebook, δήλωσε: "Αυτό πρόκειται να χτίσει πραγματικές, μακροχρόνιες σχέσεις".

Διαβάστε επίσης: Ένας τρόπος για να βρείτε το κινητό σας όταν είναι στο αθόρυβο

 

"Το έχουμε σχεδιάσει με την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια κατά νου εξαρχής. Οι φίλοι σας δεν πρόκειται να βλέπουν το προφίλ σας και θα προτείνεται μόνο σε ανθρώπους που δεν είναι φίλοι σας". Η νέα επιχειρηματική ιδέα του Facebook έχει λάβει έναν ελαφρύ ανταγωνισμό από εταιρείες εφαρμογών γνωριμιών όπως την IAC, που περιλαμβάνει εφαρμογές όπως OKCupid και Tinder.

O Joey Levin, CEO της IAC, δήλωσε: "Ελάτε. Το νερό είναι ζεστό. Το προιόν τους θα ήταν εξαιρετικό για τις σχέσεις μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας." Το Facebook θα χρησιμοποιήσει έναν μοναδικό αλγόριθμο για να σας ταιριάξει με πιθανούν συντρόφους, βασισμένο σε "προτιμήσεις σε ραντεβού, κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς φίλους". Θα μπορείτε επίσης να βρείτε ερωτικούς συντρόφους μέσω κοινών groups και events, σύμφωνα με το Wired. Το app θα υποστηρίζεται μέσα από το Facebook και θα περιλαμβάνει ισχυρή προστασία της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας των χρηστών του.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss