Πόσο πρέπει να διαρκεί το σεξ σύμφωνα με τους ειδικούς

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Πόσο πρέπει να διαρκεί το σεξ σύμφωνα με τους ειδικούς

Σίγουρα έχετε ακούσει κατά καιρούς τους φίλους σας να μιλάνε για τις ατελείωτες ώρες που έχουν περάσει κάνοντας σεξ, τη στιγμή που ο σύντροφός αντέχει το πολύ 10 λεπτά. Πόσο όμως διαρκεί η ερωτική πράξη και ποιο είναι ο φυσιολογικός χρόνος απόλαυσης;

Η επιστήμη μέχρι εδώ και λίγα χρόνια δεν είχε πολλά να αναφέρει για το πόσο πρέπει να διαρκεί η σεξουαλική πράξη. Όμως μια έρευνα που διεξάχθηκε το 2016 μας έβαλε σε σκέψεις. Καταρχάς να διευκρινίσουμε πως η επιστήμη εξέτασε αυτούσια την πράξη και δεν συμπεριέλαβε τα προκαταρκτικά, όπως τα φιλιά και τα χάδια, καθώς αυτά δεν μπορούν να μετρηθούν. Ποιο ήταν λοιπόν το αποτέλεσμα την εν λόγω μελέτης; Ο μέσος χρόνος για τα ζευγάρια που έλαβαν μέρος στο πείραμα ήταν 5,4 λεπτά. Επίσης ενδιαφέρον είχαν και υπόλοιπα ευρήματα της μελέτης, όπως ότι η χρήση προφυλακτικού δεν επηρέασε το χρόνο επαφής, αλλά και το γεγονός ότι όσο πιο μεγάλα σε ηλικία ήταν τα ζευγάρια τόσο πιο σύντομη ήταν η διείσδυση.

Διαβάστε εδώ: Πώς να είστε ευτυχισμένοι εάν δεν κάνετε σεξ με το σύντροφό σας

Αν και δεν είμαστε επιστήμονες παρόλα αυτά αυτό που πιστεύουμε είναι πως το σεξ δεν χρονομετρείτε, γιατί σκοπός είναι να αισθάνεται το ζευγάρι ικανοποιημένο και όχι να κοιτάει τη διάρκεια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss