Πες μου πόσες φορές την εβδομάδα κάνεις σεξ να σου πω τι θα πάθεις

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Πες μου πόσες φορές την εβδομάδα κάνεις σεξ να σου πω τι θα πάθεις

Είναι πλέον γνωστό πως το σεξ έχει ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας. Ωστόσο ανάλογα με τη συχνότητα τα αποτελέσματα ποικίλουν. Δείτε τι θα αποκομίσετε ανάλογα με το πόσες φορές κάνετε σεξ.  

Μια φορά την εβδομάδα. Βελτιώνεται η διάθεσή σας και η ποιότητα του ύπνου. Όταν κάνετε σεξ μια φορά την εβδομάδα εκκρίνεται η ωκετίνη, μια ουσία που είναι γνωστή για τις χαλαρωτικές ιδιότητες.

Δυο φορές την εβδομάδα. Όσοι έχουν εντάξει στη ζωή τους δυο φορές την εβδομάδα το σεξ έχουν καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα να θωρακίζουν την άμυνα του οργανισμού τους.

Τρεις φορές την εβδομάδα. Μελέτες έχουν δείξουν ότι όσοι έχουν καλή σεξουαλική ζωή, μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων. Περισσότερο σεξ σημαίνει καλή και γερή καρδιά.

Διαβάστε εδώ: Πόσο πρέπει να διαρκεί το σεξ σύμφωνα με τους ειδικούς

Τέσσερις φορές την εβδομάδα. Εάν κάνετε σεξ τέσσερις φορές μέσα στην εβδομάδα έχετε αλαβάστρινη επιδερμίδα και δείχνετε μέχρι και 4 χρόνια νεότεροι.

Πέντε φόρες την εβδομάδα.  Βελτιώνετεαι η εξωτερική σας εμφάνιση. Το σεξ αναζωογονεί, δίνει ενέργεια και αυξάνει την αυτοπεποίθηση σας. 

Έξι φορές την εβδομάδα. Θα γίνετε πιο έξυπνοι αφού αυξάνεται η ροή του αίματος και η έκκριση ουσιών που βοηθάνε την αντίληψη και την οξυδέρκεια.

Επτά φορές την εβδομάδα. Σας δίνουμε συγχαρητήρια. Αν έχετε καταφέρει να κάνετε κάθε μέρα σεξ τότε όχι μόνο χαίρεστε τις ευεργετικές ιδιότητες, αλλά επίσης είστε και οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι του κόσμου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss