Τι σκέφτονται οι γυναίκες την ώρα του σεξ

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Τι σκέφτονται οι γυναίκες την ώρα του σεξ

Το μυαλό των γυναικών δουλεύει συνέχεια και στριφογυρίζει σε διάφορες σκέψεις οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι άσχετες με τις υποχρεώσεις τους. Η μεγαλύτερη όμως απορία όλων είναι τι σκέφτονται οι γυναίκες την ώρα του σεξ. Οι επιστήμονες μας έδωσαν την απάντηση.

Σε μια έρευνα που διεξάχθηκε στο Harvard 2000 γυναίκες απάντησαν σε ερωτήσεις που αφορούσαν την σεξουαλική τους ζωή. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν πως το μέγεθος των αντρικών προσόντων τις απασχολεί αρκετά ακόμα και αν δεν το παραδέχονται. Ενδόμυχα σχεδόν όλες οι γυναίκες ασκούν κριτική για το μέγεθος χρησιμοποιώντας ανάλογα τον συγκριτικό ή υπερθετικό βαθμό.

Διαβάστε εδώ: Γιατί τα παντρεμένα ζευγάρια έχουν σταματήσει να δίνουν γαλλικά φιλιά

Εκτός όμως από τα προσόντα φαίνεται πως την ώρα της σεξουαλικής πράξης σκέφτονται και τις επιδόσεις. Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, μια στις πέντε, όταν οι επιδόσεις δεν είναι εκείνες που περίμεναν, αναρωτιούνται τι πήγε στραβά. Επίσης ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών την ώρα του σεξ σκέφτονται τα επιπλέον κιλά και την κυτταρίτιδα που έχουν σε διάφορα σημεία του σώματος.

Τέλος ένα μικρό ποσοστό φαντασιώνεται κάποιον άλλον αντί του ερωτικού συντρόφου, ενώ μερικές γυναίκες σκέφτονται εντελώς άσχετα πράγματα όπως τις υποχρεώσεις της ημέρας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss