Αυτοί είναι οι καλύτεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου

Πέμπτη 07 Ιουνίου 2018

Πέμπτη 07 Ιουνίου 2018

Αυτοί είναι οι καλύτεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου

Σεξ, πάθος, φαντασία, αγάπη…όλα είναι το ίδιο για κάθε ζώδιο; Μάλλον όχι. Κάθε ζώδιο έχει τη δική του συμπεριφορά στο κρεβάτι. Θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι καλύτεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου; Αν ναι τότε συνεχίστε την ανάγνωση.

Σκορπιός

Γίνεται να γράφουμε για το σεξ και να μη αναφερόμαστε στο Σκορπιό; Δεν γίνεται. Όσο κλισέ και αν ακούγεται οι Σκορπιοί κάνουν ίσως το καλύτερο σεξ από όλα τα ζώδια. Γνωρίζουν ακριβώς τι ευχαριστεί το έτερο του ήμισυ και τους το παρέχουν απλόχερα. Εάν βρεθείτε στο κρεβάτι με ένα Σκορπιό ένα είναι σίγουρο, η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη.

Κριός

Η παρορμητική και παθιασμένη φύση του Κριού σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή. Οι Κριοί ψάχνουν συνέχεια τρόπους να περάσουν καλά και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη, γι αυτό και το σεξ μαζί τους δεν είναι ποτέ βαρετό. Βέβαια ως εγωιστές θέλουν να έχουν πάντα το πάνω χέρι σε ό,τι και κάνουν, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αρνητικό.

Διαβάστε εδώ: Αυτοί είναι οι χειρότεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου

Λέων

Οι Λέοντες γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν στο κρεβάτι. Τους αρέσει να καθοδηγούν το σύντροφό τους και είναι πάντα διαθέσιμοι να του παρέχουν ότ,ι θελήσει προκειμένου να τον ευχαριστήσουν.

Ιχθύς

Ποιος θα το έλεγε πως το τελευταίο και σοφό ζώδιο θα συναγωνιζόταν τον Σκορπιό στο σεξ. Κι όμως οι Ιχθείς απολαμβάνουν το σεξ και δεν διστάζουν να δοκιμάσουν ερωτικά παιχνίδια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss