Αυτό είναι το πιο σέξι σημείο για τατουάζ στον άντρα

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Αυτό είναι το πιο σέξι σημείο για τατουάζ στον άντρα

Μπορεί η αίγλη των τατουάζ να έχει ξεθωριάσει με τα χρόνια, ωστόσο δεν χάθηκε. Η αλήθεια είναι πως έχει περάσει από όλα τα στάδια και αν θεωρήσουμε ότι πλέον βρισκόμαστε στο τέλος της διαδρομής, τότε μπορούμε να πούμε πως το τατουάζ τελικά έμεινε σε εκείνους που πραγματικά το αγαπάνε. Και μια άλλη αλήθεια είναι πως στις γυναίκες μας αρέσει να βλέπουμε άντρες με τατουάζ. Ποιο είναι όμως το πιο σέξι σημείο για να έχει ένας άντρας tattoo;

Το αντρικό περιοδικό GQ  αποφάσισε να κάνει μια μικρή έρευνα και έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα. Συγκεκριμένα οι περισσότερες γυναίκες απάντησαν πως το πιο σέξι σημείο ενός αντρικού κορμιού για να έχει τατουάζ είναι ο πήχης, το εσωτερικό του χεριού, ενώ δεύτερο στις προτιμήσεις είναι το μανίκι στο μπράτσο και ακολουθούν η πλάτη, ο καρπός και το στήθος.

Διαβάστε εδώ: Τι λάθη κάνουν οι έξυπνες γυναίκες σε μια σχέση

Όσο αφορά τα αγαπημένα σχέδια των γυναικών κυρίως είναι τα γεωμετρικά, τα λεκτικά tattoos σε μη μητρική γλώσσα και τα δυναμικά ζώα. Ενώ αυτά που απαγορεύεται να κάνουν οι άντρες σύμφωνα με το γυναικείο φύλο είναι οι άγκυρες, οι νεκροκεφαλές, τα λουλούδια και καρδούλες που να γράφουν μέσα "I Love Mom".

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss