Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν έχετε οργασμό

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν έχετε οργασμό

Ο οργασμός και στα δυο φύλα είναι πηγή ηδονής. Η αλήθεια είναι όμως πως όσο αφορά το γυναικείο φύλο έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά, γιατί για κάποιες αποτελεί έναν δύσκολο στόχο. Αλλά εάν τελικά φτάσετε σε οργασμό, τι θα συμβεί στο σώμα σας; Για να σας λυθούν όλες οι απορίες συνεχίστε την ανάγνωση.

Η καρδιά αρχίζει να χτυπά πιο γρήγορα και η αναπνοή γίνεται με ταχείς ρυθμούς. Επίσης οι μύες σε όλο το σώμα είναι πιο σφιχτοί, το στήθος διευρύνεται ελαφρώς και η ροή του αίματος στην περιοχή της πυέλου αυξάνεται με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια ζεστή αίσθηση.

Επίσης καθώς φτάνετε σε οργασμό νιώθετε συσπάσεις σε όλο σας το σώμα ενώ η αρτηριακή πίεση αυξάνεται, όπως επίσης και ο καρδιακός ρυθμός. Ανάλογα με τη διάρκεια ο αριθμός των συσπάσεων ποικίλλει από 1 έως 12 ανά δευτερόλεπτο. Το μυαλό είναι ενεργό εκείνη τη στιγμή απελευθερώνοντας χημικές ουσίες όπως η οξυτοκίνη και η ντοπαμίνη. Η οξυτοκίνη είναι γνωστή και ως ορμόνη της αγάπης, γιατί γεννά την εμπιστοσύνη και εδραιώνει δεσμούς αγάπης. Η ντοπαμίνη είναι ένας νευροδιαβιβαστής που μεταφέρει μηνύματα από το ένα νευρικό κύτταρο στο άλλο προκαλώντας ευφορία, ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Η έλλειψη της έχει συνδεθεί με διάφορες ασθένειες, όπως η κατάθλιψη και η νόσος Πάρκινσον.

Διαβάστε εδώ: Αυτό είναι το πιο σέξι σημείο για τατουάζ στον άντρα

Τέλος τα τοιχώματα της μήτρας συστέλλονται και σιγά σιγά επιστρέφουν στη φυσιολογική τους μορφή. Ο γυναικείος οργασμός συνήθως διαρκεί περισσότερο από τον αντρικό, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσετε παραπάνω από έναν.

Να θυμάστε ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και κάθε γυναίκα βιώνει τον οργασμό με τον δικό της τρόπο. Πάρτε το χρόνο σας βρείτε τους ρυθμούς σας, δώστε στο σύντροφο σας να καταλάβει τι σας αρέσει και θα βιώσετε την κορύφωση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss