Τι αποκαλύπτει η παλάμη σας για την ερωτικής σας ζωή

Κυριακή 01 Ιουλίου 2018

Κυριακή 01 Ιουλίου 2018

Τι αποκαλύπτει η παλάμη σας για την ερωτικής σας ζωή

Aν θέλετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για την ερωτική σας ζωή, μια γρήγορη ματιά στην παλάμη σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε σε μια σχέση για να είστε ευτυχισμένοι. Για να μάθετε περισσότεροι απλά συνεχίστε τη ανάγνωση.

Εάν το μέγεθος της παλάμης σας είναι λίγο μακρύτερο από τα δάχτυλά σας, τότε πρέπει να βρείτε ένα σύντροφο που να δίνει σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί είναι κάτι που εσείς ξεχνάτε. Με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσετε να ονειρεύεστε ό,τι θέλετε, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε δίπλα σας έναν άνθρωπο που θα σας κρατάει στη γη.

Διαβάστε εδώ: Τι θα σας συμβεί εάν σταματήσετε να κάνετε σεξ

Εάν η παλάμη σας είναι μικρότερη από το μήκος των δαχτύλων σας, τότε χρειάζεστε ένα σύντροφο λίγο πιο χαλαρό. Επειδή είστε αγχωτικός χαρακτήρας και θέλετε να είναι όλα στην εντέλεια, έχετε ανάγκη να είναι δίπλα σας ένας άνθρωπος που θα σας χαλαρώνει.

Εάν η παλάμη σας είναι περίπου το ίδιο μήκος με τα δάχτυλά σας, αυτό σημαίνει πως θέλετε έναν σύντροφο που να σας ικανοποιεί στο σεξ. Γενικά δίνετε μεγάλη σημασία στο καλό σεξ γι αυτό και παίζει σημαντικό ρόλο όταν βρίσκετε σε μια σχέση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss