Αυτή είναι η αγαπημένη στάση των αντρών

Τρίτη 03 Ιουλίου 2018

Τρίτη 03 Ιουλίου 2018

Αυτή είναι η αγαπημένη στάση των αντρών

Οι στάσεις του σεξ είναι σαν τον καφέ, ο καθένας θέλει κάτι διαφορετικό. Κάποιοι είναι παραδοσιακοί και κάποιο άλλοι προτιμάνε πιο πικάντικα πράγματα. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες στάσεις που είναι οι αγαπημένες των περισσότερων ανδρών. Μια μελέτη που διεξάχθηκε στις Η.Π.Α αποκάλυψε ποια είναι η νούμερο ένα στάση που προτιμάει το ανδρικό φύλο.

Doggy Style. Αυτή η στάση βγήκε πρώτη στις προτιμήσεις των ανδρών. Οι λόγοι είναι καθαρά πρακτικοί, αφού έχουν την καλύτερη θέα, τα οπίσθια σου, και παράλληλα νιώθουν βασιλιάδες – αυτό με την κυριαρχία ποτέ δεν το καταλάβαμε, αλλά θα το δεχτούμε. Πάντως αυτή η στάση θα αρέσει και σε εσένα, άρα μην γκρινιάζεις και απόλαυσε την.

Διαβάστε εδώ: Πώς το σπίτι μπορεί να σκοτώσει την διάθεσή σας για σεξ

Ενώ δεύτερη στις αντρικές προτιμήσεις βγήκε το ιεραποστολικό. Μπορεί να μην το περίμενες αλλά είναι γεγονός και νομίζουμε ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα με αυτή την προτίμηση των ανδρών. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η στάση συνδυάζει αποτελεσματικά τρία σημαντικά πράγματα για το σεξ: την άνεση, την οικειότητα και την ευχαρίστηση. Κάποιοι και κάποιες θα την αποκαλέσουν τη στάση των τεμπέληδων. Εγώ θα αρκεστούμε να πούμε: αν ευχαριστεί και τους δυο, τίποτε άλλο δεν έχει σημασία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss