Αυτά είναι τα πιο περίεργα ατυχήματα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής

Τετάρτη 04 Ιουλίου 2018

Τετάρτη 04 Ιουλίου 2018

Αυτά είναι τα πιο περίεργα ατυχήματα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής

Απόλαυση, πάθος, ικανοποίηση είναι μερικές από τις λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το σεξ. Όμως ορισμένες φορές η σεξουαλική επαφή μπορεί να μοιάζει με κωμωδία και άλλες φορές να γίνει λίγο πιο επικίνδυνη. Και δεν αναφερόμαστε στο βαθμό που σε ικανοποιεί ο σύντροφος σου, αλλά στα ατύχημα που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια του σεξ. Παρακάτω θα δούμε τα πιο περίεργα ατυχήματα που μπορεί να μας συμβούν κατά τη διάρκεια της σεξουαλική επαφής.

Όταν το πέος κολλάει. Μπορεί το πέος να κολλήσει μέσα στον κόλπο; Κι όμως μπορεί. Μην φανταστείς ότι ο κόλπος σου θα το καταβροχθίσει, ούτε ότι η κατάσταση είναι τόσο ακραία όσο βλέπεις στις ταινίες. Απλά κάποιες φορές, αν και σπάνιες, καθώς η γυναίκα έρχεται σε οργασμό μπορεί όντως το πέος να κολλήσει λόγω της συστολής των μυών του κόλπου. Μην πανικοβληθείτε γιατί με το που χαλαρώσει ο κόλπος θα είστε και οι δυο ελεύθεροι.

Θλάση πέους. Ένα από τα πιο περίεργα ατυχήματα είναι το σπάσιμο του πέους. Μια απότομη κίνηση, η ξηρότητα και μια κακή στάση του άνδρα ή και της γυναίκας μπορεί να τραυματίσουν το πέος και να δημιουργηθεί αιμάτωμα που πολλές φορές μπορεί να συνοδεύεται με αιματουρία. Τι πρέπει να κάνετε; Η μόνη λύση είναι ο σύντροφος σου να επισκεφτεί έναν ιατρό, γιατί υπάρχει πιθανότητα μελλοντικά να παρουσιάσει προβλήματα στύσης και σίγουρα κανένας από τους δυο σας δεν θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο.

Διαβάστε εδώ: Αυτή είναι η αγαπημένη στάση των αντρών

Αλλεργία στο σπέρμα. Γνώριζες πως 1 στις 10 γυναίκες μπορεί να παρουσιάσει αλλεργία στο σπέρμα; Κι όμως υφίσταται και μάλιστα μπορεί να προκαλέσει μέχρι και αναφυλαξία. Αυτό που έχουν διαπιστώσει οι επιστήμονες είναι πως οι γυναίκες που υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, δεν ήταν αλλεργικές στα σπερματοζωάρια, αλλά σε κάποιο συστατικό του σπέρματος, όπως σε μια πρωτεΐνη που μπορεί να προέρχεται από τον προστάτη. Παρόλα αυτά η αλλεργία στο σπέρμα δεν συνδέεται με την υπογονιμότητα, αφού πολλές γυναίκες έχουν μείνει έγκυες είτε με φυσικό τρόπο είτε με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss