Τα ζευγάρια που οργανώνουν πολύ ακριβούς γάμους είναι πιθανότερο να χωρίσουν

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 09 Ιουλίου 2018

Δευτέρα 09 Ιουλίου 2018

Τα ζευγάρια που οργανώνουν πολύ ακριβούς γάμους είναι πιθανότερο να χωρίσουν

Ένα σχετικά καλό νέο έρχεται από έρευνες οικονομικών επιστημόνων των ΗΠΑ, το οποίο αφορά τον γάμο και το budget που έχει να διαθέσει το κάθε ζευγάρι. Σύμφωνα λοιπόν με τους Andrew Francis-Tan και Hugo M Mialon, οι οποίοι μελέτησαν τους γάμους 3.000 ατόμων στις Ηνωμένες Πολιτείες, γεννήθηκε το συμπέρασμα πως τα ζευγάρια που ξόδεψαν μια περιουσία στην οργάνωση του γάμου τους, έχουν περισσότερες πιθανότητες να οδηγηθούν στο διαζύγιο.

 

Η έρευνα μάλιστα έχει να παραθέσει πολύ συγκεκριμένα στοιχεία, με το κόστος που έχει το δαχτυλίδι αρραβώνων, για παράδειγμα, να είναι αντιστρόφως ανάλογο με το πόσο θα διαρκέσει ο γάμος, ειδικά αν το δαχτυλίδι κόστισε πάνω από £1,500.

«Συγκεκριμένα, από το δείγμα αντρών που εξετάσαμε, όσοι ξόδεψαν χρήματα από $2,000 (£1,500) έως $4,000 (£3,00) για το δαχτυλίδι που έκαναν την πρόταση, είχαν 1.3 πιθανότητα περισσότερο να πάρουν διαζύγιο, σε σχέση με εκείνους που έδωσαν από $500 (£376) μέχρι $2,000 (£3,000)».

Gallery: Οι πινακίδες στη διακόσμηση του γάμου σας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Τι να πούμε, αν ισχύει η συγκεκριμένη έρευνα, ίσως να σταματήσουμε να αγχωνόμαστε για το πώς θα κάνουμε την ημέρα του γάμου μας μια υπερπαραγωγή που θα μας κοστίσει όλες μας τις οικονομίες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss