Πως να επιλέξετε το σωστό δώρο για το νέο σας σύντροφο

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Πως να επιλέξετε το σωστό δώρο για το νέο σας σύντροφο

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και θα αναρωτιέστε για την σωστή επιλογή δώρου του νέου σας συντρόφου. 

Πριν βγείτε βόλτα στα μαγαζιά για την επιλογή του δώρου, διαβάστε μερικές συμβουλές ώστε να αποφύγετε μια λάθος επιλογή.

  • Είναι λογικό να είστε ενθουσιασμένη μαζί του και να θέλετε να του κάνετε ένα δώρο να τον εντυπωσιάσετε και να τον ευχαριστήσετε. Ωστόσο, θέλει προσοχή καθώς ένα ακριβό δώρο για αρχή δεν είναι η σωστή επιλογή. Ο σκοπός της κίνησης σας είναι μια όμορφη χειρονομία ενόψει των Χριστουγέννων, όχι ένα τρόπος να τον υποχρεώσετε και τον εντυπωσιάσετε.
  • Προσπαθήστε να βρείτε ένα όμορφο και απλό δώρο. Ενδεικτικά μερικές ιδέες, χαρίστε του ένα βιβλίο αν ξέρετε ότι διαβάζει και του αρέσει η λογοτεχνία ή η ποίηση, εισιτήρια για μια θεατρική παράσταση ή για μια συναυλία που σας έλεγε ότι ήθελε να δει. Με αυτά τα δώρα δείχνετε ότι τον σκέφτεστε.
  • Μην πάρετε κάτι πολύ προσωπικό. Για παράδειγμα αποφύγετε να του αγοράσετε μια κορνίζα στην οποία θα έχετε βάλει μια φωτογραφία που είστε μαζί. Ρομαντικό από την μια αλλά σίγουρα από την άλλη είναι μια βιαστική κίνηση.
  • Μην περιμένετε να κάνει και εκείνος την ίδια κίνηση. Να θυμάστε ότι η σχέση είναι στην αρχή ακόμα και πως και εκείνος δεν ξέρει τι σας αρέσει ή δεν θα ήθελε να σας κάνει κάτι πολύ προσωπικό. Μην απογοητευτείτε την ώρα που θα ανοίγετε το δώρο του, αυτό που μετράει είναι η κίνηση και η σκέψη.

More for you

 
 

Don't Miss