Χαρίστε του ένα αισθησιακό μασάζ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Χαρίστε του ένα αισθησιακό μασάζ

Αν θέλετε να χαλαρώσετε τον σύντροφο σας , χαρίζοντας του την αίσθηση της ευεξίας και της απόλυτης ηρεμίας, τότε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Διαμορφώστε το χώρο: Προσπαθήστε να είναι άνετος ο χώρος που θα ξαπλώσει, χωρίς να υπάρχει κάτι που να του προκαλεί ένταση. Ένα μαλακό κρεβάτι θα ήταν το ιδανικό μέρος. Αφαιρέστε τα περιττά μαξιλάρια ώστε να έχετε ελευθερία κινήσεων.
  • Χρησιμοποιείστε κάποια κρέμα σώματος ή χαλαρωτικά έλαια:  Τα έλαια μειώνουν τη τριβή και βοηθούν στο να χαλαρώσουν καλύτερα οι μυείς. Επιλέξτε κάποιο αιθέριο έλαιο που ξυπνά την ερωτική διάθεση.
  • Πράγματα που τον διεγείρουν: Τα μαλλιά σας ή ένα μεταξωτό νυχτικό όπως θα τον ακουμπούν μπορούν να του διεγείρουν την φαντασία και την ερωτική διάθεση και να χάσει την συγκέντρωση του στο μασάζ. Για το λόγο αυτό, επιλέξτε να πιάσετε τα μαλλιά σας και φορέστε κάτι πιο εφαρμοστό ώστε να περιορίσετε τους πειρασμούς και να μείνει εστιασμένος στην αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης. Βαλτέ απαλή μουσική και αφήστε να παίζει χαμηλά.
  • Ρωτήστε τον ποιο μέρος του σώματος του έχει ανάγκη να του κάνετε μασάζ ώστε να χαλαρώσει και να αποβάλλει την ένταση.
  • Η αίσθηση: Αυτό που έχει σημασία δεν είναι η τεχνική για ένα τέλειο μασάζ αλλά η αίσθηση της επαφής. Προσπαθήστε να αντιληφθείτε τις αντιδράσεις του την ώρα που τον αγγίζετε και τα συναισθήματα του.

More for you

 
 

Don't Miss