Αυτά είναι τα φαγητά που αναζητήσαμε περισσότερο το 2018

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Αυτά είναι τα φαγητά που αναζητήσαμε περισσότερο το 2018

Αν είμαστε ο,τι τρώμε, τότε κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει. Σύμφωνα με το Google, και τις παροιμίες, φαίνεται πως είμαστε μαρούλια και τούρτες, ή τουλάχιστον αυτά αναζητήσαμε περισσότερο το 2018. Η εταιρεία με τη μεαλύτερη μηχανή αναζήτησης δημοσιοποίησε τις λίστες με τα διατροφικά trends του 2018, και αυτές οι δύο άσχετες μεταξύ τους τροφές κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις.

Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση κατέλαβε η τούρτα μονόκερος, και τη δεύτερη το μαρούλι Romaine, το οποίο υπέστη ανάκληση τον Νοέμβριο. Τρίτα στη σειρά αναζητήσεων βρέθηκαν τα ζελεδάκια με κανναβιδιόλη, καθώς σε πολλές χώρες νομιμοποιήθηκε η χρήση της κάνναβης, ενώ την πεντάδα κλείνουν τα keto pancakes και το keto cheesecake.

Aυτό δεν αποτελεί με κανέναν τρόπο έκπληξη, καθώς η κετογονική (keto) δίαιτα βρίσκεται επίσης στην κορυφή των αναζητήσεων για δίαιτες μέσα στο 2018. Παρόλο που η Google δεν έχει δημοσιοποιήσει κάτι σχετικό με προβλέψεις για το 2019,  οι εταιρείες Whole Foods, Pinterest και Facebook δείχνουν να πιστεύουν ότι οι αναζητήσεις θα περιλαμβάνουν περισσότερες διατροφές χωρίς κρέας, και πολλά υποκατάστατα γαλακτοκομικών. 

Δείτε ακόμη: Μυρωδικά της άνοιξης: Από το μπαλκόνι στο πιάτο μας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

More for you

Don't Miss