WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Με αυτό το τρικ θα καταλάβετε εάν ο σύντροφός σας, σας απατάει


26 Οκτωβρίου 2019

Με αυτό το τρικ θα καταλάβετε εάν ο σύντροφός σας, σας απατάει

Όλοι όσοι βρισκόμαστε σε μια σχέση αναζητάμε έναν αξιόπιστο και πιστό σύντροφο. Παρόλα αυτά πολλοί είναι εκείνοι που έχουν βιώσει την απιστία. 

Τι θα λέγατε όμως εάν σας αποκαλύπταμε ένα τρικ που θα σας βοηθούσε να καταλάβετε εάν ο σύντροφός σας, σας απατάει; 

Μια πρόσφατη μελέτη από ερευνητές στις Η.Π.Α. έδειξε ότι οι άνθρωποι μπορούν να εντοπίσουν έναν άπιστο σύντροφο απλώς ακούγοντας τη φωνή του. Συγκεκριμένα οι  ερευνητές ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να ακούσουν ηχογραφήσεις ανθρώπων οι οποίοι μιλούσαν για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, χωρίς να δίνουν προσωπικές πληροφορίες. Στη συνέχεια οι βαθμολόγησαν εκείνους που πίστευαν ότι έχουν απατήσει τους συντρόφους τους. Το ενδιαφέρον ήταν ότι τα καλύτερα αποτελέσματα τα είχαν οι γυναίκες σε σχέση με τους άντρες, αφού βρήκαν με επιτυχία τους άπιστους συζύγους ακούγοντας μόνο τη φωνή τους. Συγκεκριμένα όσοι είχαν πιο βαθιά φωνή βαθμολογήθηκαν ως λιγότερο αξιόπιστοι. Αυτό ίσως εξηγεί και το γεγονός πως οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με βαθύτερες φωνές για βραχυπρόθεσμες και όχι μακροχρόνιες σχέσεις.

Έτσι λοιπόν όταν βρίσκεστε σε μια σχέση και λαμβάνετε διαισθητικές ενδείξεις από τη φωνή κάποιου, εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, οι πιθανότητες να πέσετε μέσα είναι πολύ μεγάλες.
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.