Μία ανάσα μας πάει πάντα ένα βήμα πιο πέρα

Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2017

Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2017

Μία ανάσα μας πάει πάντα ένα βήμα πιο πέρα

Εδώ και πολλά χρόνια η μέρα μου ξεκινάει μαζί με το πρώτο φως της ημέρας. Επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά και η ανάγκη να δίνω χρόνο στον εαυτό μου - για σωστή διατροφή και γυμναστική - έχουν μπει στο νο1 της λίστας με τα to do και έχουν εκθρονίσει τη χαλάρωση και το χουζούρι. Επειδή, όπως μηχανές δεν είμαστε και η παύση είναι εξίσου σημαντική με την κινητικότητα - σωματική και πνευματική - φροντίζω να βρίσκω έναν κάποιο χρόνο να σπάω τη μέρα μου στη μέση. Να αλλάζω παραστάσεις, να βλέπω κόσμο, να κυκλοφορώ στην πόλη.

Οι μικρές ανάσες στην καθημερινότητά μου είναι η έμπνευσή μου. Και αυτό έχει αποδειχθεί και επιστημονικά. Όχι πως με έβαλε κάποιος στο μικροσκόπιο και με εξέτασε, αλλά έχουν βγει έρευνες που λένε ότι τα walking meetings ή οι επαγγελματικές συναντήσεις εκτός γραφείου είναι περισσότερο εποικοδομητικές και δημιουργικές ιδέες μπορούν να γεννηθούν ευκολότερα.

Μιας και λοιπόν ζούμε στον πυρετό των προετοιμασιών για τα Χριστούγεννα, εδώ στο Jenny.gr, όσο και στο Hope, σκέφτηκα πως αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι λίγο...ατμόσφαιρα, μία δόση εορταστικού κλίματος… Έτσι για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο mood και οι προτάσεις για το τι θα κάνουμε στο site μας να έρχονται εύκολα.

Το ραντεβού δόθηκε και η συνάντηση με την συνεργάτιδα και φίλη Ελένη έλαβε μέρος στο cozy γιορτινό περιβάλλον των Flocafe Espresso Room στο Golden Hall. Και επειδή ως γνωστόν για να πάρει μπροστά η μηχανή χρειάζεται καύσιμο, το πρώτο πράγμα που κάναμε πριν ανοίξουμε υπολογιστές και ατζέντες ήταν να παραγγείλουμε κάτι να φάμε.

Δεν χάσαμε χρόνο, στο να αποφασίσουμε αν θα πάρουμε γλυκό και αλμυρό. Πήραμε και τα δύο και τα μοιραστήκαμε και τα δύο! Μία φανταστική σαλάτα με ανάμεικτα λαχανικά και παναρισμένο αυγό ποσσέ και pancakes με φρούτα του δάσους. Ήμασταν πλέον έτοιμες να ξεκινήσουμε.

Τι άλλο να θέλει κανείς για να είναι δημιουργικός πέρα από μία  χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα και ένα νόστιμο και πλούσιο brunch;

Η όμορφη γιορτινή διακόσμηση μας έβαλε αμέσως σε χριστουγεννιάτικη διάθεση, ένα Christmas ρόφημα θα ήταν ότι έπρεπε.

Και αυτό ήταν στο μενού μας.  Άλλωστε στα Flocafe Espresso Room, τα Χριστουγεννιάτικα ροφήματα έχουν γίνει, πλέον, θεσμός.

Η Ελένη διάλεξε ένα Sweet Santa Claus με βάση τη σοκολάτα, το σιρόπι φράουλας & το τριμμένο μπισκότο και εγώ Merry Chestnut, ρόφημα με βάση τον espresso και το κάστανο. Όπως καταλαβαίνετε το Christmas meeting μας ολοκληρώθηκε και μάλιστα με τις καλύτερες προδιαγραφές, οπότε stay tuned, γιατί τα καλύτερα έρχονται.

Ps.  Φεύγοντας από τα Flocafe Espresso Room, πήραμε και το on the go cup μας με το χαρμάνι Honduras Premium, γιατί η μέρα μας είχε πολύ δρόμο ακόμα!

Γι’ αυτό σας λέω, ανάσες. Μικρές, απελευθερωτικές, ανάσες και αφήστε την έμπνευση να σας οδηγήσει! 

 

More for you

 
 

Don't Miss