Οι «Γεύσεις του τόπου μας» φέτος και στην Αθήνα, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS.

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Οι «Γεύσεις του τόπου μας» φέτος και στην Αθήνα, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS.

Για πρώτη φορά οι «Γεύσεις του τόπου μας», μετά την περσινή τους επιτυχία, έρχονται και στην Αθήνα, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS. Το πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο θα φιλοξενήσει τις «Γεύσεις του τόπου μας» την Παρασκευή 22 Μαΐου, με οικοδεσπότη τον Χριστόφορο Πέσκια και το Σάββατο 23 Μαΐου, με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν ξεχωριστά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, όπως ζυμαρικά, σάλτσες, μπάρες δημητριακών, βότανα, μπαχαρικά, θαλασσινά, κρασί, τσίπουρο, γλυκά και οι διάσημοι σεφ θα ετοιμάσουν, με αυτά, μοναδικές τοπικές γεύσεις. Έτσι, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους τοπικούς παραγωγούς, αλλά και να γευτούν εξαιρετικά εδέσματα. Επίσης, όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και κληρωθεί, θα μαγειρέψουν υπό την καθοδήγηση των έμπειρων σεφ, στα ειδικά διαμορφωμένα “Εργαστήρια Γεύσεων”.

Η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποιεί παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, από το Σάββατο 23 Μαΐου, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής της Αττικής με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την αντίστοιχη παράλληλη δράση των εκδηλώσεων «Γεύσεις του Τόπου μας» στη Λάρισα, τα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκαν το 2014, η ΙΚΕΑ διέθεσε είδη αξίας 26.000€.

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως συμβάλλει έμπρακτα στην ανάδειξη της τοπικής παραγωγής. Η Αθήνα είναι και ο τελευταίος σταθμός των «Γεύσεων του τόπου μας», μετά τη Λάρισα, τα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη. Είστε όλοι προσκεκλημένοι, λοιπόν, για να γνωρίσουμε τοπικούς παραγωγούς και να απολαύσουμε μοναδικά πιάτα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Χριστόφορο Πέσκια!

Ώρες εκδήλωσης Παρασκευή 22/5/15: 10:30 έως 20:00 & Σάββατο 23/5/15: 10:30 έως 18:30

More for you

 
 

Don't Miss