Τι θα κάνουμε το Σαββατοκύριακο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2018

Τι θα κάνουμε το Σαββατοκύριακο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο δραστηριότητες για όλα τα γούστα που θα δώσουν ευχάριστο τέλος σε μια κουραστική εβδομάδα. Οι προτάσεις μας για εσάς περιλαμβάνουν μια έκθεση ζωγραφικής αλλά και δυο φανταστικές θεατρικές παραστάσεις. Δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες.

Αθήνα

 

ΛοΓο, Τα ζευγαράκια του ΛοΓο

Μια έκθεση ζωγραφικής που μας παρουσιάζει από τις 3 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου ιστορίες ζευγαριών με το μοναδικό τρόπο του Γιάννη Λογοθετίδη. Παράλληλα θα περιλαμβάνονται και έργα του 8χρονου εγγονού του, Χριστόφορου.

Ωράριο: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 10:00 – 15:00

              Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00 – 15:30 και 17:30 – 21:00

Γκαλερί Σκουφά - Σκουφά 4, Κολωνάκι, 210 3211381

 

Afrodyssey Orchestra

Μία μπάντα που ιδρύθηκε το 2013 στην Αθήνα, οι Afrodissey Orchestra, με ρεπερτόριο κυρίως επηρεασμένο από τη Δυτική Αφρική, διασκευάζει γνωστά κομμάτια της αφρικανικής ηπείρου τα οποία εμπλουτίζει με στοιχεία από jazz, funk αλλά και την ελληνική παράδοση.

Θα εμφανιστούν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο ΒIOS Ρομάντσο.

Ώρα: 21:30 – Εισητήριο: 5 ευρώ

Πειραιώς 84, Αθήνα 104 35

 

Άγριος Σπόρος

Σε σκηνοθεσία της Ελένης Σκότη παρουσιάζεται στο θέατρο Επί Κολωνώ το έργο του Γιάννη Τσίρου που περιγράφει τον  Έλληνα της επαρχίας στον καθημερινό του αγώνα για επιβίωση.

Ωράριο: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο: 21:15

              Κυριακή: 18:15

              Τετάρτη: 19:30

Επί Κολωνώ – Ναυπλίου 12 και Λένορμαν 94, Κολωνός, 210 5138067

 

 

Θεσσαλονίκη

 

Το Πορτραίτο του Dorian Gray

Οι «Χορευτές του Βορρά» μεταφέρουν αυτό το Σαββατοκύριακο στη σκνηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης το διάσημο μυθιστόρημα του Oscar Wilde. O Dorian Gray θα παραμείνει όμορφος , στο πορτραίτο του θα αποτυπωνονται οι αμαρτίες και η διαφθορά του και οι Χορευτές με αντεστραμμένους ρόλους – οι γυναίκες θα υποδύονται τους άντρες και το αντίστροφο- θα χορέψουν την ιστορία του εθισμού στο Εγώ.

Ώρα: 21:00 – Εισιτήριο: 12 ευρώ, 10 ευρώ, 8 ευρώ (μειωμένο)

 

NTA

Πηγή: facebook

Ένας γιος επιστρέφει μετά από χρόνια στο χωριό του για την κηδεία του πατέρα του και ξαναζεί την παιδική του ηλικία. Το έργο του Hugh Leonard περιγράφει με μοντέρνο τρόπο το περιβάλλον της Ιρλανδίας του 20ου αιώνα μέσα στο οποίο μεγάλωσε ένα παιδί και που, ως ενήλικας, βιώνει ξανά από την αρχή.

Σε σκηνοθεσία του Δημοσθένη Παπαδόπουλου, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει το έργο «ΝΤΑ» στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Ωράριο: Τετάρτη: 18:00

               Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο: 21:00

               Κυριακή: 19:00

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

 

 

Στεφανία Παπαδημητρίου

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss