Μία πράξη αγάπης από την P&G

Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου 2013

Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου 2013

Μία πράξη αγάπης από την P&G

Λίγο πριν τις Γιορτές η P&G χαρίζει χαμόγελα!

Λίγο πριν Τα Χριστούγεννα, η P&G φροντίζει εκείνες τις οικογένειες που έχουν περισσότερο ανάγκη από κάποιες άλλες. Οικογένειες που μπορί να έχουν ανάγκη αυτά που για άλλους είναι δεδομένα. Το πνεύμα των Χριστουγέννων θα βοηθήσει να βάλουμε γερές βάσεις στις ανθρώπινες σχέσεις και στους συνανθρώπους μας.

Η P&G συνεχίζει να κάνει μια κίνηση καρδιάς, μια πράξη αγάπης, στηρίζοντας έμπρακτα οικογένειες που έχουν ανάγκη. Κι αυτά τα Χριστούγεννα θα προσπαθήσει να χαρίσει χαμόγελα σε χιλιάδες οικογένειες που εσείς θα  υποδείξετε, δωρίζοντας προϊόντα P&G.

Μαζί συνεχίζουμε πιο δυνατά! Φέτος, Η P&G θα μοιράσει πάνω από 350.000 προϊόντα σε 35.000 οικογένειες, κάνοντας πράξη την αγάπη μας προς όλους εκείνους που το χρειάζονται σε κάθε άκρη της Ελλάδας! Στο σκοπό αυτό βρίσκονται και άλλες εταιρείες (Vodafone, Vivartia, Barilla) που εμπλουτίζουν το κουτί αγάπης με σημαντικές προσφορές για τις οικογένειες.

  Για να προτείνετε την οικογένεια που θέλετε να βοηθήσετε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή καλέστε στο τηλέφωνο 211-1804904. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss