«Βγαίνουμε απ’ το κουτί. Στηρίζουμε τη διαφορετικότητα»

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«Βγαίνουμε απ’ το κουτί. Στηρίζουμε τη διαφορετικότητα»

Η αυλαία του 1oυ UNBOX Festival έπεσε στις 7 Δεκεμβρίου 2013 στο The Hub Events  και το γεγονός που έλαβε χώρα για πρώτη φορά, στέφθηκε με επιτυχία!

Με βιωματικές δράσεις, παιχνίδια, προβολές ντοκιμαντέρ και ταινιών μικρού μήκους, χοροθέατρο, θεατρικές παραστάσεις και τους the BURGER PROJECT να τα σπάνε σε «διαφορετικούς» ρυθμούς, οι φίλοι της Tandem, παλιοί και νέοι, συναντήθηκαν και διασκέδασαν σε μια ημέρα αφιερωμένη στην ιδέα του Φεστιβάλ... για σκέψεις έξω από το κουτί.

burgerproject

Τα άτομα από το Κ.Α.Α.Π.Α.Α. (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α. Βούλας), ήταν εκεί και συμμετείχαν με όλη τους την ψυχή στις δραστηριότητες που οργάνωσαν οι εθελοντές της Tandem, μεταφέροντας ένα κλίμα συλλογικότητας, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, αλλά κυρίως ισότητας και χαράς! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς, που χωρίς τη συμμετοχή και την στήριξή σας τίποτα δε θα μπορούσε να επιτευχθεί. Όλοι μαζί καταφέραμε από κοινού το πρωτοπόρο και σημαντικό αυτό αποτέλεσμα με ψυχή και δημιουργικότητα. Όλοι μαζί για μία μέρα «Σκεφτήκαμε και πράξαμε διαφορετικά». Ευελπιστούμε να είναι μόνο η αρχή για τη συνέχεια ενός ελπιδοφόρου έργου και μιας πορείας γεμάτης από προσφορά, μοίρασμα και αγάπη.

7

Το 1ο UNBOX Festival διοργανώθηκε από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Tandem. Μείνετε συντονισμένοι στην Tandem για τη συνέχεια και τα υπόλοιπα project που θα ακολουθήσουν.

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Tandem Official Website | www.tandemngo.gr Like Tandem on Facebook | www.facebook.com/TandemNGO Follow Tandem on Twitter | www.twitter.com/TandemNGO Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss