Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό bazaar του Ομίλου Folli Follie!

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό bazaar του Ομίλου Folli Follie!

80.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν για την ενίσχυση των σκοπών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»!

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των εργαζομένων του Ομίλου Folli Follie στο μεγάλο φιλανθρωπικό bazaar που στόχο είχε τη συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη αναγκών των 10 σωματείων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Την Παρασκευή 6, Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στο bazaar Ομίλου Folli Follie που πραγματοποιήθηκε στην Γλυφάδα, για να στηρίξουν την πρωτοβουλία και να βοηθήσουν παιδιά και οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη.

Με απόλυτα θετική διάθεση οι χιλιάδες επισκέπτες ανακάλυψαν μικρούς θησαυρούς σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και συνέβαλαν με τη σειρά τους στην συγκέντρωση του σημαντικού ποσού που θα αποτελέσει ουσιαστικό «δώρο αγάπης» προς τα σωματεία που ανήκουν στην ομπρέλα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Το ευρύτερο εορταστικό κλίμα ανέλαβε να ντύσει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες ο ραδιοφωνικός σταθμός Easy 97,2 που στήριξε επικοινωνιακά την πρωτοβουλία των εργαζομένων του Ομίλου Folli Follie.

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους εργαζομένους του Ομίλου Folli Follie για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους και για τον ζήλο που έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, προβάλλοντας την αξία της εθελοντική εργασίας. Νιώθουμε υπερήφανοι για το ποσό που συγκεντρώσαμε, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορέσουμε να παρέχουμε σημαντική βοήθεια στα σωματεία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», δήλωσε ο κύριος Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Folli Follie, ο οποίος επίσης προσέφερε την εθελοντική του εργασία κατά τη διάρκεια του bazaar. Και συνέχισε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τέλος, όλο τον κόσμο που έσπευσε στη Γλυφάδα με την πλέον θετική διάθεση συμβάλλοντας σε αυτόν τον καλό σκοπό».

Στο πλευρό του Ομίλου Folli Follie συντάχθηκαν, εκτός από τους εργαζομένους, και συνεργάτες της εταιρείας, όπως η Moodmedia, Up-Press, Extra Large, Plaisio, Begnis Catering, Δ.Μαυροφοράκης-RGB Studios που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους συμβάλλοντας στην επιτυχημένη διεξαγωγή του bazaar.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
5 photos
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss