Η 2η Δημοπρασία της Εταιρίας Ψυχοκοινωνικών Μελετών για καλό σκοπό

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Η 2η Δημοπρασία της Εταιρίας Ψυχοκοινωνικών Μελετών για καλό σκοπό

Η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών εδώ και 15 χρόνια περίπου προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ΑμεΑ (αυτισμός, νοητική αναπηρία, ήπια ψυχιατρικά) και τις οικογένειές τους στις περιοχές του Πειραιά, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του Περάματος και της Σαλαμίνας.

Από 06/12/2013 και έως τις 31/12/2013 η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.Ψυ.Με) σε συνεργασία με τον μεγάλο υποστηρικτή των προσπαθειών της, Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π), διοργανώνει δημοπρασία που σκοπό έχει την προβολή του έργου της και την οικονομική ενίσχυση του Φορέα για λειτουργικές ανάγκες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3η Δεκέμβρη) αλλά και τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργανώνεται η 2η Δημοπρασία αθλητικών φανελών μετά την άκρως επιτυχημένη 1η Δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 2η Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού). Τη δράση αναμένεται να στηρίξουν και άλλοι αθλητές.

Η δημοπρασία πραγματοποιείται στην επίσημη σελίδα της Ε.Ψυ.Με στο Facebook. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από τώρα να στέλνουν τις προσφορές τους στο inbox της σελίδας μας, στο τηλέφωνο της Ε.Ψυ.Με (210-4635391) καθημερινά 09:00 - 17:00 και στις γραμματείες των ραδιοφωνικών σταθμών και των sites που θα προβάλουν τη δράση. Μέσω δελτίων τύπου, ανακοινώσεων από τη σελίδα μας στο Facebook αλλά και με τη μορφή σχολίων κάτω από την κάθε φωτογραφία που απεικονίζεται η φανέλα θα ενημερώνεστε για την μέχρι στιγμής μεγαλύτερη προσφορά.

Η μεγαλύτερη προσφορά για την κάθε μια φανέλα έως τις 31 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 μ.μ. είναι αυτή που θα την αποκτήσει κατόπιν επικοινωνίας μας με τον ενδιαφερόμενο. Σε περίπτωση που υπάρχουν προσφορές για φανέλα λίγο πριν το τέλος της προθεσμίας που συνεχίζονται και μετά το τέλος αυτής, την φανέλα αποκτά η μεγαλύτερη τιμή που θα σταματήσει η πρόταση.

Καλή επιτυχία!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss