Το νέο ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη με την Αction Aid

Δευτέρα 09 Ιουνίου 2014

Δευτέρα 09 Ιουνίου 2014

Το νέο ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη με την Αction Aid

Ένα χρόνο πριν, η ένθερμη ανταπόκριση των Ελλήνων συμπολιτών μας μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη «Immersion», υπήρξε συγκινητική. Αποτέλεσμα; 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν τη ζωή τους να βελτιώνεται έμπρακτα. Ο Αντώνης είχε άλλωστε δεσμευτεί εκ των προτέρων πως τα κέρδη που θα προκύψουν από το ντοκιμαντέρ θα διατεθούν για τη δημιουργία ζωτικών έργων της περιοχής.

unnamed (9)

Και η υπόσχεση πραγματοποιήθηκε! Με τα χρήματα που συγκέντρωσαν οι τηλεθεατές του ντοκιμαντέρ, χρηματοδοτήθηκαν και κατασκευάστηκαν δύο πολύ σημαντικά έργα για την περιοχή: ένα σχολείο και ένα πηγάδι.

unnamed (7)

Αλλά η συμβολή του Αντώνη και του κόσμου δεν σταμάτησε εκεί. Τον Οκτώβριο του 2013, 28 Έλληνες Ανάδοχοι παιδιών, ταξίδεψαν σε μια ειδική αποστολή της Action Aid στη Σιέρρα Λεόνε προκειμένου να συμμετάσχουν και οι ίδιοι στο χτίσιμο του σχολείου και την κατασκευή του πηγαδιού.

unnamed (8)

Το ταξίδι τους και ολόκληρη η αποστολή της ομάδας καταγράφονται αυτή τη φορά στο νέο ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη σε συνεργασία με την Action Aid, το οποίο έχει τον τίτλο «One Love Team», καθώς πήρε το όνομά του από την ομάδα των 28 Αναδόχων.

Το «One Love Team» αποκαλύτπει ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες και συναισθήματα που προβλέπεται να σας συγκινήσει και να σας εμπνεύσει. Mην το χάσετε αυτή τη Δευτέρα, 9 Ιουνίου στις 22:15 στον ANT1.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss