Η ΙΚΕΑ running team έτρεξε για καλό σκοπό στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Η ΙΚΕΑ running team έτρεξε για καλό σκοπό στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Με κεντρικό σύνθημα «Τρέχουμε μαζί, τερματίζουμε μαζί», η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS συμμετείχε και φέτος ενεργά, με την ομάδα IKEA RUNNING TEAM, στον 10ο  Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, το μεγάλο αθλητικό γεγονός, που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος «ΜΕΑΣ Τρίτων».

5-4-15 181

Φέτος η IKEA RUNNING TEAM είχε στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο αναφορικά με το κοινωνικό έργο των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, στους οποίους πολύ συχνά φιλοξενούνται παιδιά που ζουν κάτω από δύσκολες οικογενειακές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες. Με την ομάδα της ΙΚΕΑ έτρεξαν περισσότεροι από 1.000 δρομείς, μεταξύ των οποίων και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου κα. Καλυψώ Γούλα.

5-4-15 016

Η ΙΚΕΑ RUNNING TEAM περιλάμβανε 3 ακόμα «πρέσβεις» κοινωνικής αλληλεγγύης, μία επώνυμη μητέρα και δύο επώνυμους μπαμπάδες, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, το Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, οι οποίοι έτρεξαν και τερμάτισαν στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων.

Το περίπτερο της ΙΚΕΑ επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης και ευχαρίστησε την ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Ευθύνης που έχει αναλάβει σχετικά με τη φροντίδα των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

5-4-15 193

Η ΙΚΕΑ, του Ομίλου FOURLIS, έχει ξεκινήσει από το 2009 ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι οι γυναίκες και τα παιδιά, με πλήθος ενεργειών, μεταξύ των οποίων η ενίσχυση παιδικών σταθμών στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, αλλά και η διαμόρφωση και ο εξοπλισμός του Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών και των Παιδιών τους, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

More for you

 
 

Don't Miss