Δωρεάν ομάδα υποστήριξης γονιών πρόωρων παιδιών μέσω της μουσικοθεραπείας

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Δωρεάν ομάδα υποστήριξης γονιών πρόωρων παιδιών μέσω της μουσικοθεραπείας

Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2016 από τη μουσικοθεραπεύτρια Χριστίνα Καλλιώδη σε συνεργασία με τους ανθρώπους του «31 Εβδομάδες» και φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν «ασφαλή τόπο» όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναλογιστούν τους τρόπους με τους οποίους η πρόωρη γέννηση επηρέασε και επηρεάζει τη ζωή τους και πώς θα συνεχίσουν από δω και πέρα.

Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές σε γονείς πρόωρων παιδιών που νοσηλεύονται ή έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΝΝ και γίνονται εκτός απροόπτου την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα 19.30–21.00 στο Κέντρο Μουσικής Ψυχοθεραπείας «ηχώ», Ναρκίσσων 13 στο Χαλάνδρι.

Για την χρονική περίοδο 2017–2018 οι προγραμματισμένες ημερομηνίες είναι:

 Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου

Παρασκευή 2 Μαρτίου

Παρασκευή 30 Μαρτίου

Παρασκευή 4 Μαΐου

Παρασκευή 1 Ιουνίου

Παρασκευή 5 Ιουλίου

Για τη συμμετοχή σε μία ή περισσότερες συναντήσεις της ομάδας απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο του «ηχώ» 210 68 98 078 ή μέσω της φόρμας που θα βρείτε εδώ.

Η Χριστίνα Καλλιώδη είναι μουσικοθεραπεύτρια με πολυετή πείρα που εξειδικεύεται στη μουσική ψυχοθεραπεία. Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Πτυχιούχων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών, σπούδασε μουσική στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, μουσικοθεραπεία στο Anglia Ruskin University στη Μ. Βρετανία και μουσικοθεραπεία σε Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και στην επιλόχειο περίοδο στις Η.Π.Α. Συνεχίζει να εμβαθύνει στο αντικείμενό της ως εκπαιδευόμενη της Ελληνικής Εταιρείας Φαινομενολογικής Υπαρξιακής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας.

More for you

 
 

Don't Miss