Η νέα εφαρμογή Pumatrac για το iphone

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Η νέα εφαρμογή Pumatrac για το iphone

Μία νέα εφαρμογή σχεδιασμένη για αυτούς που αγαπούν το τρέξιμο παρουσίασε η εταιρεία Puma. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Tictrac, το Pumatrac αναλύει πως οι εξωτερικές συνθήκες επηρεάζουν την απόδοση σας όσο τρέχετε, παρέχοντας ταυτόχρονα μοναδικές προτάσεις και συμβουλές σχετικά με την συμπεριφορά σας την ώρα που τρέχετε, ενώ παράλληλα σας διασκεδάζει.

Θα πρέπει να εισάγετε ελάχιστο δεδομένα για να λειτουργήσει το application.  Το Pumatrac χρησιμοποιεί κυρίως τα δεδομένα που έχουν σαν βάση συγκεκριμένους παράγοντες όπως: φάση φεγγαριού, καιρός, τοποθεσία, υψόμετρο, λίστα αναπαραγωγής μουσικής, ώρα της ημέρας, ημέρα της εβδομάδας, σεζόν και δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι σίγουρα ιδανικό να τρέχετε σε κακές καιρικές συνθήκες, αλλά τι θα γινόταν άμα ξέρατε ότι τρέχετε πιο γρήγορα υπό αυτές; Εάν τρέχετε πιο γρήγορα όσο βρέχει, ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενώ ακούτε Hip-Hop μουσική, το Pumatrac θα σας ενημερώσει έτσι ώστε να επωφεληθείτε από τις συνθήκες που λειτουργούν καλύτερα για εσάς. Όταν ολοκληρώσετε το τρέξιμό σας, η εφαρμογή θα εμφανίσει το σκορ σας, ανάλογα με τη διαδρομή και την απόσταση, προσωπικές ιδέες/συμβουλές  και μπόνους βασισμένα στην κατάσταση του καιρού/χρόνου. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτές τις ιδέες με φίλους και άλλους δρομείς.

Επιπλέον το Pumatrac επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται μεταξύ τους διαδρομές για να ανακαλύψουν νέους προορισμούς ​​. Όταν ταξιδεύετε, το GPS που περιλαμβάνει η εφαρμογή, βάση της τρέχουσας τοποθεσίαςσας, προβάλει μερικές από τις καλύτερες διαδρομές για τρέξιμο.

Μοιραστείτε μέσω του Pumatrac τις προτάσεις που δεχόσαστε πάνω στο προσωπικό σας στυλ τρεξίματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε πραγματικό χρόνο. Βεβαίως περιλαμβάνει παραδοσιακές λειτουργίες που χρησιμοποιούν οι δρομείς σε άλλες εφαρμογές όπως: απόσταση, GPS, κάψιμο θερμίδων, επιλογή playlist και παρακολούθηση επιδόσεων στην πάροδο του χρόνου.  Είναι λιτό στο σχεδιασμό, φιλικό προς το χρήστη και το πρώτο στο είδος του που παρέχει τόσο χρήσιμες πληροφορίες, και όλα αυτά με τον μοναδικό τρόπο της Puma.

Δείτε το τρέξιμο από άλλη οπτική γωνία. #outrunyourexcuses

Η εφαρμογή Pumatrac είναι διαθέσιμη στο iTunesappstore: https://itun.es/i6x42WR

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss