Το 2ο τεύχος του HOPE, του νέου γυναικείου iPad magazine, είναι στον αέρα!

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Το 2ο τεύχος του HOPE, του νέου γυναικείου iPad magazine, είναι στον αέρα!

Κάντε update στο application & απολαύστε το νέο τεύχος.

Ο τίτλος HOPE μεταφράζεται ξεχωριστά από την κάθε γυναίκα. Είναι μια δημιουργική πλατφόρμα, ένα αισιόδοξο σύνθημα, ένα αισθητικό περιβάλλον ή ακόμα μια προτροπή για αναζήτηση ιδεών.

Στο νέο τεύχος του HOPE, η Αθηνά Οικονομάκου φαντάζεται γλέντια με αγαπημένους ανθρώπους και ελεύθερο χρόνο, ενώ η Olivia Bee, η πιτσιρίκα που έβγαζε φωτογραφίες τους φίλους της και τις ανέβαζε στα social media, ζει ήδη στο όνειρο, από τη στιγμή που μεγάλες εταιρίες αποφάσισαν για εκείνην ότι το ταλέντο της έπρεπε να λάμψει στις διαφημιστικές τους καμπάνιες.

Ο Μάξιμος Μουμούρης, η Χρύσα Παππά, ο Γιώργος Νανούρης, η Μαριάννα Κάλμπαρη και η Penny Μπαλτατζή φαντάζονται ο καθένας τη δική του «φούσκα» ευτυχίας, και μας μιλούν γι' αυτήν αποκλειστικά στο video του HOPE.

O ζαχαροπλάστης Διονύσης Αλέρτας ετοιμάζει μια «αθώα» κρέμα λεμόνι, γλυκόξινη όπως όλα γύρω μας, και ηΙφιγένεια Ματαράγκα παίζει με χρώματα και υλικά, δίνοντας νέα ζωή σε αντικείμενα - έπιπλα που ο χρόνος είχε αδικήσει.

Ο Filep Motwary ανακατεύει το σχέδιο μόδας με σχέδια κοστουμιών, αγαπημένες ταινίες και μουσικές σε ένα μαγικό σύμπαν δημιουργίας, έχοντας ως μούσα του την Tilda Swinton, που μέσα στις γιορτές έρχεται να μας στοιχειώσει πάλι με την εικόνα της, σαν ερωτευμένο ζόμπι αυτή τη φορά στην ταινία του Jarmusch.

 H Sarah P. των Keep Shelly in Athens, μιλώντας για το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος, At Home, μας βρίσκει σύμφωνους όταν λέει ότι «Τελικά σπίτι μπορεί να είναι εκεί που είσαι πραγματικά ευτυχισμένος, εκεί που βρίσκεις το καταφύγιό σου».

Style: Το animal trend στην πιο polished εκδοχή του, τα top 10 jackets της σεζόν, οι γούνες που αγαπάμε, boots για σέξι βραδινές εμφανίσεις... είναι μερικά από τα fashion θέματα!

Beauty: Κρέμες ενισχυμένης δράσης υπόσχονται θαύματα για την επιδερμίδα & χείλη σε όλη την γκάμα του κόκκινου!

Extra Stardom: Η Τζένη Μπαλατσινού ντύνεται στο χρώμα της νύχτας και αναδεικνύει την πολύχρωμη λάμψη εντυπωσιακών κοσμημάτων.

Κατεβάστε το νέο τεύχος για να διαβάσετε αυτά... και πολλά ακόμα θέματα!

Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animations ενώ θα περιηγείστε στο αγαπημένο σας θέμα.

Για να κατεβάσετε το περιοδικό πατήστε στο εικονίδιο παρακάτω:
available_on_the_app_store

 Facebook: facebook.com/HOPEthemagazine

Instagram: instagram.com/hopethemagazine

More for you

 
 

Don't Miss