Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις από το farmakeio137.gr

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις από το farmakeio137.gr

Το www.farmakeio137.gr, είναι πάντα δίπλα σας διευκολύνοντάς σας κάθε στιγμή. Όσοι δεν είστε πλήρως εξοικειωμένοι με τον χώρο του διαδικτύου, σας παρέχεται η δυνατότητα να αγοράσετε τα προϊόντα και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 210-5228433, επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες κωδικούς. Οι παραγγελίες σας δεν θα είναι ποτέ απρόσωπες. Η έμπειρη και φιλική ομάδα συνεργατών βρίσκεται στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, πληροφορία και βοήθεια, πριν και μετά τις αγορές σας.

Και επειδή γιορτές χωρίς δώρα  δεν γίνονται το farmakeio137.gr διοργανώνει έναν εορταστικό διαγωνισμό για τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.  Δώδεκα πακέτα περιποίησης προσώπου και σώματος με προϊόντα που φέρουν την υπογραφή και το κύρος μεγάλων εταιρειών όπως Darphin, Lierac, Nuxe,Galenic, Avene και Roger Gallet περιμένουν όσους επισκεφθούν την ιστοσελίδα του farmakeio137.gr, ή καλέσουν τηλεφωνικά για την παραγγελία τους.

Το προσωπικό του φαρμακείου, ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει ο κόσμος και εύχεται σε όλους να πραγματοποιηθεί κάθε όνειρο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss