Μπείτε στο φαρμακείο με ένα μόνο κλικ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Μπείτε στο φαρμακείο με ένα μόνο κλικ

Το online shopping είναι η νέα μόδα που λατρεύουν οι γυναίκες κι όχι μόνο. Πλέον, πολλές από τις αγορές γίνονται μέσω e-shops και που διευκολύνει την καθημερινότητά μας. Το ίδιο συμβαίνει πια και με ένα φαρμακείο, το οποίο εκτός από την διεύθυνσή του στην οδό Πατησίων 137, μπορεί κανείς να το βρει και στη νέα διαδικτυακή του διεύθυνση farmakeio137.gr. Εκεί μπορείτε να αγοράσετε ότι χρειάζεστε χωρίς κόπο και με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις της αγοράς. Ωστόσο, οι άνθρωποι του farmakeio137.gr σκέφτονται κι όσους από εσάς δεν είναι εξοικειωμένοι με τον χώρο του διαδικτύου, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας τηλεφωνικά. Παρ’ όλου που μιλάμε για ένα διαδικτυακό φαρμακείο, οι παραγγελίες δεν θα είναι ποτέ απρόσωπες. Οποιαδήποτε στιγμή θέλετε η έμπειρη και φιλική ομάδα συνεργατών του βρίσκεται στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, πληροφορία και βοήθεια, πριν και μετά τις αγορές σας.

Φυσικά όσοι μένουν ακόμα παραδοσιακοί στις αγορές τους μπορούν να επισκεφθούν και να απολαύουν τις υπηρεσίες του στις 470 τ.μ. εγκαταστάσεις, στην οδό Πατησίων 137.

Είτε στο κατάστημα είτε ηλεκτρονικά μπορείτε να διαλέξετε προϊόντα από μία μεγάλη γκάμα κατηγοριών για άνδρες γυναίκες και παιδιά όπως: -Συμπληρώματα διατροφής -Δερμοκαλλυντικά -Φυτικά και βιολογικά καλλυντικά -Ομοιοπαθητικά -Οδοντιατρικά είδη -Βρεφικά και παιδικά είδη.

Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τις εκπτώσεις στο farmakeio137.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss