Η Apivita γιορτάζει τη Γυναίκα

Πέμπτη 06 Μαρτίου 2014

Πέμπτη 06 Μαρτίου 2014

Η Apivita γιορτάζει τη Γυναίκα

"Το κάλλος θα σώσει τον κόσμο" έχει πει ο Καζαντζάκης και η Apivita το πιστεύει ακράδαντα.

Από σήμερα Πέμπτη έως και το Σάββατο, με αφορμή τη μέρα της γυναίκας (8 Μαρτίου), η APIVITA γιορτάζει τη γυναίκα και στο APIVITA Experience Store, υμνώντας την ομορφιά, την υγεία, την ευεξία αλλά και όλες τις αρετές γένους θηλυκού... θα βρείτε μια πολύ όμορφη ενέργεια για εκείνες τις μέρες, που θα περιλαμβάνει δωρεάν «σφηνάκια» από τους χυμούς του juice bar, δώρο γλαστράκι με αρωματικά ελληνικά βότανα για τις πελάτισσες, και αφού η εταιρεία κλείνει 35 χρόνια, όλες οι γυναίκες δικαιούνται έκπτωση 35% σε όλα τα είδη αλλά και τις υπηρεσίες του SPA και του κομμωτηρίου.

Επιπλέον, για αγορές αξίας καθαρής αξίας 70€ οι πελάτες θα παίρνουν δώρο τον «κύβο gold», γεμισμένο με μινιατούρες. Είστε λοιπόν καλεσμένοι όλοι και όλες μαζί τις φίλες ή μέλη της οικογένειάς σας ( ναι, ναι... μαμάδες, γιαγιάδες, αδερφές, ξαδέρφες, πεθερές) στο APIVITA Experience Store για να το γεμίσετε με ζωή και γυναικεία ενέργεια. Φυσικά μπορείτε να ενημερώσετε τους φίλους και όσους μπορεί να ενδιαφέρονται για τις εκπτώσεις και τις προσφορές των ημερών! Επίσης ένα δωράκι κύβος gold περιμένει όποιον ή όποια φέρει μαζί του μέλος της οικογένειας γένους θηλυκού!

Το ραντεβού είναι στην οδό Σόλωνος 6 λοιπόν. Αυτές οι τρεις μέρες, με τη γυναίκα στο επίκεντρο, είναι μια ωραία ευκαιρία να κάνουμε τους ανθρώπους μας, τις φίλες μας, τις μητέρες μας, τις γιαγιάδες μας και όσες γυναίκες αγαπάμε να νιώσουν πιο όμορφα «εκμεταλλευόμενες» τις προσφορές του καταστήματος ή ακόμα και με μια επίσκεψη στο SPA ή στο κομμωτήριο, και να χαρούμε μαζί τους όμορφες στιγμές... άλλωστε ...αν η ομορφιά δεν μπορεί να σώσει τον κόσμο, τότε ποιος μπορεί;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss