Συζήτηση για το βιβλίο "LEAN IN" στο the Apivita Experience Store

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Συζήτηση για το βιβλίο "LEAN IN" στο the Apivita Experience Store

Την Πέμπτη 6 Μαρτίου, η αίθουσα Hippocrates Lecture Hall του ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE φιλοξένησε μια ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή συνάντηση. Ενδιαφέρουσα, τόσο για το θέμα της όσο και το ίδιο το περιεχόμενο της συζήτησης. Ξεχωριστή, γιατί είναι σπάνιο μέσα σε ένα απόγευμα, στον ίδιο χώρο να μαζευτούν μερικές από τις πιο δυναμικές και αξιόλογες σύγχρονες γυναίκες αυτής της πόλης για να συζητήσουν ανοιχτά, ειλικρινά, από καρδιάς, με χιούμορ και χαλαρότητα όλα εκείνα που απασχολούν κάθε σύγχρονη γυναίκα.

Πηγή έμπνευσης για τη διοργάνωση της εκδήλωσης κι ερέθισμα για τις απόψεις που αντάλλαξαν γυναίκες από διαφορετικούς χώρους, καταβολές και ηλικίες, αποτέλεσε το βιβλίο – φαινόμενο ‘Lean In – Βγείτε Μπροστά’ της Sheryl Sandberg (COO της Facebook), που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ.

Προσκεκλημένες,  γυναίκες που  στον χώρο της η καθεμία  διακρίνεται, ηγείται ή επηρεάζει και εμπνέει και άλλες γυναίκες με σκοπό να  ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες, μέσα από την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

2. Τζένη Μπαλατσινού, Δήμητρα Πετράτου

Μεταξύ άλλων η Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, η Εμμανουέλα Βασιλάκη, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Μαρίνα Οικονόμου-Λαλιώτη, η Δάφνη Ζουμπουλάκη, η Όλγα Μαλέα, η Στέλλα Ράπτη, η Τζένη Μπαλατσινού, η Χριστιάνα Καίσαρη, η Μανουέλα Παυλίδου, η Μπέτυ Καζακοπούλου, η Μελίσα Μεταξά, κα. Ταυτόχρονα, αντικείμενο της συζήτησης η θέληση για ηγεσία στις νέες γυναίκες σήμερα, και πώς μπορούν με την υποστήριξη των άλλων γυναικών, παρά τις δυσκολίες της εποχής,  να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να ζήσουν μια ζωή βασισμένη στα ταλέντα, τη μόρφωση, τις ικανότητές τους και όχι βασισμένη σε περιορισμούς,  στερεότυπα  ή ακόμα και ενοχές που προκύπτουν από το φύλο τους.

Όπως, χαρακτηριστικά, υποστήριξε η Νίκη Κουτσιανά στην ομιλία της:

«Μέσα από το βιβλίο, ‘Lean In’, εμείς οι γυναίκες καλούμαστε να βγούμε μπροστά: να καταρρίψουμε τους φόβους μας, να ξεπεράσουμε τις ανασφάλειές μας, να βγάλουμε την αλήθειά μας και να κάνουμε τις επιλογές μας με βάση τις δικές μας επιθυμίες και στόχους και όχι το τι πιστεύουν οι άλλοι για εμάς.»

13. Νίκη Κουτσιανά, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Μαρίνα Οικονόμου-Λαλιώτη

Η Νίκη Κουτσιανά, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Μαρίνα Οικονόμου-Λαλιώτη.

Από γυναίκες για  γυναίκες, λοιπόν η συζήτηση,  σε ένα χώρο που πρεσβεύει τη δύναμη της φύσης κι εμπνέεται  από τον ολιστικό τρόπο ζωής.  Άλλωστε επίλογο αυτής της συνάντησης αποτέλεσε η ξενάγηση στην εμπειρία του ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE - μία άποψη ζωής που αξίζει όλοι και όλες  να γνωρίσουν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss