Το 7ο Arc for dance Festival έρχεται και θα μας βάλει στο χορό

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Το 7ο Arc for dance Festival έρχεται και θα μας βάλει στο χορό

"I'm not so interested in how they move as in what moves them" έλεγε η αέρινη Pina Bausch και έβαζε το χορό στο βάθρο των τεχνών που η σάρκα έρχεται να οδηγήσει το μυαλό. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το 2008 το πρώτο Arc for dance Festival, ένα διεθνές φεστιβάλ ιδιωτικής πρωτοβουλίας και συνεχίζεται πιστά για 7η χρονιά.

Photo

Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην Άνοιξη και στους καλλιτέχνες που έρχονται να καταθέσουν τη δική τους φρέσκια και δημιουργική ματιά στο βασίλειου του χορού στην Αθήνα. Έρχεται θέλοντας να εξερευνήσει τη νέα χορογραφική γλώσσα και να βάλει τους δημιουργούς στον κινητικό διάλογο της επόμενης ημέρας. Σε 4 ημέρες, 20 χορογραφίες από 7 διαφορετικές χώρες θα υποστηρίξουν τον τίτλο του φεστιβάλ, όπου η λέξη "Arc" (τόξο) δηλώνει καθαρά την πρόθεση γεφύρωσης των καλλιτεχνών, της έκφρασης και της μεταξύ τους αλληλεπίδρασης.

150414-bruit-de-couloir-4@michel-nicolas

Από τις 7 Μαΐου και για 4 μέρες το 7ο  Arc for dance Festival ξεκινά στο Σύγχρονο Θέατρο (Ευμολπιδών 45 στο Γκάζι). Ο κοινός τόπος των χορογράφων και χορευτών είναι η μικρή διάρκεια των έργων: από 10' έως 40'.

Info: Ημερομηνίες: 7,8,9 &10 Μαΐου 2015 Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45, Γκάζι Έναρξη παραστάσεων: 20:30 Τιμή εισιτηρίου: 13€

More for you

 
 

Don't Miss