Μία ιστορία δράσης με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα

Τρίτη 05 Μαΐου 2015

Τρίτη 05 Μαΐου 2015

Μία ιστορία δράσης με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα

Τι μπορεί να συνδέει μία γυναίκα στρατιώτη των Ειδικών Δυνάμεων, έναν απογοητευμένο εταιρικό δικηγόρο και έναν πολιτικό ακτιβιστή; Στη νέα δραματική σειρά στον OTE TV “Odyssey” ξετυλίγεται ένα πολυσύνθετο ταξίδι που καταφέρνει να συνδέσει την παγκόσμια πολιτική, την εταιρική κατασκοπεία και τα στρατιωτικά μυστικά. Έτσι όταν οι 3 άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι αναζητούν μία κοινή αλήθεια, η δράση ξεκινά και μία συνωμοσία διεθνούς βεληνεκούς ξεδιπλώνεται.

Η ξαφνική δολοφονία ενός ανώτατου διοικητή της Αλ Κάιντα, που προέκυψε από την σύγκρουση Αμερικανών στρατιωτών με τζιχαντιστές στη Βόρεια Αφρική πυροδοτεί την έναρξη του δράματος.  Η μοναδική γυναίκα της μονάδας των Αμερικανών, στρατιώτης Odelle Ballard (Anna Friel), είναι η μόνη επιζήσασα από τη σύγκρουση και μάρτυρας στοιχείων που αποδεικνύουν την χρηματοδότηση της ομάδας των τζιχαντιστών από Αμερικανούς.

Τι θα συναντήσει η Odelle στην προσπάθειά της να επιζήσει; Πώς θα εμπλακούν στην υπόθεση ο δικηγόρος Peter Decker (Peter Facinelli) και ο πολιτικός ακτιβιστής Harrison Walters (Jake Robinson);

Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις και λεπτομέρειες κάθε Τετάρτη στις 22.00 στο ΟΤΕ CINEMA 1HD (από 13/5). Μείνετε συντονισμένοι!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
5 photos

Δείτε το trailer της νέας σειράς στον OTE TV, Odyssey:

More for you

 
 

Don't Miss