Το τελευταίο Σ/Κ του Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Το τελευταίο Σ/Κ του Σεπτεμβρίου

Η πόλη αποχαιρετά τον Σεπτέμβρη, το μήνα της προσαρμογής στην καθημερινότητα μετά την καλοκαιρινή ξενοιασιά.

Θέατρο, μουσική κι ένα σωρό ακόμα καλλιτεχνικά κι άλλα δρώμενα μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή την Κυριακή στο Πεδίον του Άρεως κάνοντας τον περίπατός σας. Ανάλογα με τη διάθεσή σας επιλέγετε μεταξύ της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων που θα πλημμυρίσει με μουσικούς ήχους τους δρόμους γύρο από το πάρκο, του τσίρκου ‘Circus dayz’ και πολλών ακόμα ποικίλων δρώμενων και σεμιναρίων που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Η είσοδος είναι δωρεάν και τα δρώμενα θα ξεκινήσουν στις 11.30πμ και θα τελειώσουν στις 15.30μμ.

World Jazz Festival Στην αυλή του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στο Θησείο ελληνικές και όχι μόνο, jazz μουσικές θα ηχούν για 2 τριήμερα (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, 28-30/9 και 5-7/10). Είναι μία ευκαιρία να εξοικειωθείτε και να γνωρίσετε καλύτερα τις όμορφες Jazz μελωδίες!

‘Look up’ Η ανατρεπτική ομάδα των ‘Fuerza Bruta’ προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διασκέδαση στη σκηνή του θεάτρου του Badminton. Μετά τους De la Guarda to 2006, η ομάδα Diqui James επανέρχεται και παρασέρνει το κοινό σε μία πρωτότυπη μορφή διασκέδασης. Οι θεατές είναι όρθιοι και μέρος της παράστασης. Μουσική, χορός και… νερό σας περιμένουν. Οι παραστάσεις τελειώνουν αυτή την Κυριακή.

Μην ξεχάσετε! Όσοι δεν προλάβατε τις  'Νύχτες Πρεμιέρας' βιαστείτε γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το τελευταίο.

More for you

 
 

Don't Miss