Κρεμώντας την ευτυχία στα μανταλάκια των social media

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Κρεμώντας την ευτυχία στα μανταλάκια των social media

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Αδωνις Γεωργιάδης εόρτασαν την επέτειο των 8 χρόνων από τον γάμο τους τουϊτάροντας. Δηλαδή η Μανωλίδου τουϊτάροντας και ο Γεωργιάδης… ριτουιτάροντας (κάνοντας retweet την ανάρτησή της). «Δεκαπέντε χρόνια κοινής πορείας, οκτώ χρόνια γάμου, τέσσερα παιδιά. Μαζί, «μέχρι το τέλος του κόσμου»!», έγραψε η μαέστρος σε Instagram και Twitter, με τον ρομαντικό έρωτα του ζεύγους να παίρνει αίφνης διαστάσεις κινηματογραφικού «Αρμαγεδώνος», για να θυμηθούμε μία από τις γνωστότερες ταινίες με θέμα το τέλος του πλανήτη Γη.

 

Ο βουλευτής σύζυγός της, γνωστός στον χώρο των social media και με την κωδική ονομασία [email protected] έσπευσε να αναδημοσιεύσει την ανάρτηση, απαντώντας «στο χρήστη @ManolidouE», «Χρόνια μας πολλά!!!!».

Δεν είναι, βεβαίως, το πρώτο ζευγάρι επωνύμων που επιλέγει το Διαδίκτυο για να ανταλλάξει ευχές, να εξομολογηθεί τον έρωτά του, να κάνει τέλος πάντων δημόσια αυτό που σε άλλες εποχές θα έκανε μακριά από τα αδιάκριτα μάτια του κόσμου. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

More for you

 
 

Don't Miss