Αυτός ο tattoo artist είναι μόνο 11 χρονών

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 02 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 02 Αυγούστου 2017

Αυτός ο tattoo artist είναι μόνο 11 χρονών

Το να "χτυπάς" ένα tattoo, είτε είναι το πρώτο σου, είτε το 15ο, περιλαμβάνει ενός είδους άγχος. Μπορεί το να βρεις το κατάλληλο σχέδιο να είναι δύσκολη υπόθεση από μόνο του, αλλά ίσως ακόμα πιο δύσκολο είναι να βρεις τον tattoo artist που θα αποτυπώσει ακριβώς το όραμά σου. Μπορεί να πιστεύετε πως η επιδεξιότητα αυτή προέρχεται από τα χρόνια εμπειρίας -όχι όμως για αυτόν τον 11χρονο.

Ο Εzrah "The Shark" Dormon ξεκίνησε να ενδιαφέρεται για την τέχνη του tattoo από τα "tattoo parties" που έκαναν οι γονείς του. Λίγο αργότερα, η μητέρα του τον άφησε να δουλέψει πάνω σε ένα σχέδιο στο χέρι της που δεν ήταν τελειωμένο. Πλέον, ο 11χρονος Ezrah δουλεύει σαν μαθητευόμενος tattoo artist στον Παναμά, ελπίζοντας να κάνει μία μέρα το όνειρό του πραγματικότητα.

Από το πρώτο του tattoo, ο Εzrah έχει δουλέψει με πάνω από 20 πελάτες ως μαθητευόμενος του μέντορά του, Ali Garcia. Ενώ η μητέρα του είναι σίγουρη για τα ταλέντα του γιου της, καταλαβαίνει πως ενδεχομένως ο υπόλοιπος κόσμος να είναι διστακτικός. "Πάντα είναι λίγο αγχωμένοι, αλλά πάντα ενθουσιασμένοι," εξηγεί ο Ezrah στο παραπάνω video του NowThis. "Αν έρθει κάποιος για tattoo, πρέπει πάντα να ξέρει πως ακόμα μαθαίνω, είμαι απλά μαθητευόμενος. Οπότε αν νιώθει άνετα να προσφέρει ένα κομμάτι του σώματός του θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ."

Mερικοί χρήστες στο Facebook έγραψαν περί ανησυχίας για το ότι ένα μικρό παιδί χρησιμοποιεί το "πιστόλι" του tattoo, χαρακτηρίζοντάς το "επικίνδυνο." Ωστόσο, ο μικρός Ezrah φαίνεται να αγαπά πραγματικά αυτό που κάνει και κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να περιορίσει το ταλέντο και το πάθος του. 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss