Το body positive γράμμα ενός συζύγου που έγινε viral για τον καλύτερο λόγο

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017

Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017

Το body positive γράμμα ενός συζύγου που έγινε viral για τον καλύτερο λόγο

Ο ακτιβιστής και συγγραφέας, Robbie Tripp, μόλις έβαλε υποψηφιότητα για το βραβείο του καλύτερου συζύγου της χρονιάς, γράφοντας ένα body positive γράμμα στη σύζυγό του και lifestyle blogger, Sarah Tripp. Στο όμορφο σημείωμα που ανέβασε στο Instagram, o Tripp γράφει για το γεγονός πως στο παρελθόν είχε δεχθεί κοροϊδία για το ότι προτιμούσε γυναίκες που δεν ταίριαζαν απαραίτητα στα standards ομορφιάς της κοινωνίας.

γγγγ

"Αγαπώ αυτή τη γυναίκα και τις καμπύλες της," έγραψε. "Στην εφηβεία συχνά οι φίλοι μου με πείραζαν για την έλξη μου προς τα κορίτσια με πιο γεμάτο σώμα, εκείνες που ήταν πιο κοντές και με καμπύλες, κορίτσια που ο (γραφικός) άντρας θα τις αναφέρει ως 'παχουλές' ή ακόμα και 'χοντρές."

Ο Τripp συνέχισε: "Αργότερα, όταν έγινα άντρας και ξεκίνησα να μορφώνω τον εαυτό μου με θέματα όπως ο φεμινισμός και πώς τα media περιθωριοποιούν τις γυναίκες αντικατοπτρίζοντας ένα πολύ συγκεκριμένο πρότυπο ομορφιάς (λεπτή, ψηλή, λιγερή) συνειδητοποίησα πόσοι άντρες έχουν πιστέψει αυτό το ψέμα."

"Για εμένα," συμπλήρωσε, "δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από αυτή τη γυναίκα εδώ: γεμάτοι γλουτοί, μεγάλοι γοφοί, όμορφη μικρή δίπλα, κλπ."

"Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy για εμένα από μία γυναίκα που έχει καμπύλες και αυτοπεποίθηση -το υπέροχο αυτό κορίτσι που παντρεύτηκα, γεμίζει κάθε ίντσα του τζιν της και συνεχίζει να είναι η πιο όμορφη απ' όλες."

Ο Tripp, που παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του το 2014, κλείνει το γράμμα με ένα δυνατό μήνυμα σε άντρες και γυναίκες: "Άντρες, σκεφτείτε ξανά τι σας έχει πει η κοινωνία ότι πρέπει να ποθείτε. Μία πραγματική γυναίκα δεν είναι πορνοστάρ ή μοντέλο για μαγιό ή χαρακτήρας από ταινία. Είναι πραγματική. Έχει υπέροχες ραγάδες στους γοφούς της και μικρά όμορφα λακάκια στους γλουτούς της."

Όσο για τις γυναίκες; "Κορίτσια, ποτέ μην κάνετε τον εαυτό σας να νομίζει πως πρέπει να ταιριάζει σε ένα συγκεκριμένο καλούπι για να σας αγαπήσουν και να σας εκτιμήσουν. Υπάρχει ένα αγόρι εκεί έξω που πρόκειται να σας αγαπήσει για αυτό ακριβώς που είστε, κάποιος που θα σας αγαπήσει όπως εγώ αγαπώ τη Sarah μου."

Το post έχει πάρει πάνω από 13.000 likes -και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss