Η σχολή αγγλικών στην Κροατία που έβγαλε τη Melania Trump από τα ρούχα της

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Η σχολή αγγλικών στην Κροατία που έβγαλε τη Melania Trump από τα ρούχα της

Ένα σχολείο Αγγλικών στο Zagreb της Κροατίας αναγκάστηκε να κατεβάσει τα billboards του, αφού η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump, κατέθεσε μήνυση για χρήση της εικόνας της  -η διαφήμιση περιλαμβάνει ένα μήνυμα σχετικά με το πώς χρησιμοποιεί η Melania την αγγλική γλώσσα μετά από σχεδόν μία δεκαετία γάμου με τον Donald Trump.

Διαβάστε εδώ: Δείτε το βίντεο με την αμήχανη στιγμή μεταξύ Trump και Melania

Συγκεκριμένα, το billboard έδειχνε μία φωτογραφία της Trump μαζί με το slogan: "Απλά φανταστείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε με λίγα Αγγλικά." Η διαφήμιση ήταν κομμάτι μίας marketing καμπάνιας του ιδιωτικού σχολείου με σκοπό να ενθαρρύνει τους Kροάτες να μάθουν αγγλικά, θυμίζοντάς τους τη γεννημένη στη Σλοβενία, Trump.

Η Ivis Buric, εκπρόσωπος του σχολείου, απολογήθηκε. Δήλωσε πως τα billboards "παρερμηνέυθηκαν ως κάτι που είχε σκοπό να κοροϊδέψει τη πρώτη κυρία των ΗΠΑ" και πως εκείνοι ήθελαν να την αναδείξουν ως role model.

H Buric εξομολογήθηκε πως η μικρής διάρκειας καμπάνια "αποδείχθηκε πολύ επιτυχής" χάρη στη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε τοπικώς και διεθνώς. Ανέφερε πως το σχολείο σκοπεύει να τοποθετήσει νέα billboards, αυτή τη φορά χωρίς την εικόνα της Melania Trump.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Melania Trump φόρεσε Mary Katrantzou στον Λευκό Οίκο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss