Πώς να κρύψετε τα εικονίδια του iMessage στο iOS 11

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς να κρύψετε τα εικονίδια του iMessage στο iOS 11

Είναι πάντα τα πιο μικρά updates που είναι τα πιο εκνευριστικά. Με το update στο iOS 11, πολλοί χρήστες ανακαλύπτουν ένα από τα πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά του: μία επίμονη μπάρα με εικονίδια στο application των μηνυμάτων του iPhone που φαίνεται σαν να μην μπορείτε να την κρύψετε.

Διαβάστε εδώ: H πιο σημαντική ανακοίνωση της Apple αυτή την εβδομάδα δεν ήταν το iPhone

Ενώ τα apps του iMessage υπάρχουν από πέρυσι με τα updates του iOS 10, το iOS 11 για κάποιο λόγο φαίνεται πως άλλαξε το layout ελαφρώς, έτσι ώστε οι συντομεύσεις για τα apps να εμφανίζονται από μόνες τους κάτω από το πεδίο του chat.

Ενώ κάποια από αυτά τα apps μπορούν να γίνουν διασκεδαστικές προσθήκες στις συζητήσεις σας, το να πρέπει να κοιτάτε συνεχώς μπορεί να σας αποσπά την προσοχή. Γίνεται ακόμα πιο εκνευριστικό όταν πατάτε πάνω σε κάποιο από αυτά κατά λάθος όταν προσπαθείτε να κάνετε κάτι άλλο.

Τα καλά νέα είναι, βέβαια, πώς υπάρχει τρόπος να κρύψετε τα apps αυτά. Όπως έγραψαν κάποιοι χρήστες του Reddit, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι swipe down στο γκρι εικονίδιο του App Store για να κρύψετε όλα τα εικονίδια.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να τα κρύψετε μόνιμα (αν χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά τα apps, τα εικονίδια επανέρχονται όταν ανοίγετε ξανά το app), αλλά είναι μία απλή λύση για να τα κρύψετε για λίγο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss