Αυτή είναι η πόλη της Ευρώπης με το λιγότερο άγχος στον κόσμο

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτή είναι η πόλη της Ευρώπης με το λιγότερο άγχος στον κόσμο

Η μικρή πόλη που βρίσκεται στριμωγμένη ανάμεσα στο Μόναχο και το Παρίσι, η Στουτγκάρδη της Γερμανίας, είναι η μητρόπολη με το λιγότερο άγχος στη γη, σύμφωνα με μία νέα έρευνα.

Διαβάστε εδώ: Και όμως πλέον μπορείς να δεις μέσα στα σπίτια των άλλων ανθρώπων

Πώς ακριβώς η Στουτγκάρδη, που είναι η γενέτειρα όχι μίας, όχι δύο, αλλά τριών εταιρειών πολυτελών αυτοκινήτων, κατάφερε να βγει πρώτη στη λίστα; Πολύ πράσινο, καλή ψυχική υγεία και ισχυρή οικογενειακή αγοραστική δύναμη (η οικονομία είναι καλή, με λίγα λόγια).

Ένας παράγοντας που δεν περιλήφθηκε στο επίσημο chart είναι το κρασί. Η Στουτγκάρδη βρίσκεται στη μέση του wine district της Γερμανίας και έχει αμπελώνες πολύ κοντά στην πόλη. Άλλωστε, τι μπορεί να ισοσταθμίσει τον κακό καιρό -την κατηγορία στην οποία βρίσκεται χαμηλά σε σκορ η Στουτκάρδη- εκτός από το καλό κρασί; Επίσης, τι άλλο θα μπορούσε να γεμίσει το κενό στην-καλύτερη-μέτριων δημόσιων συγκοινωνιών; Κι άλλο κρασί. Αλλά και μπύρα -έχουν πολύ κι από αυτό!

Στην ίδια λίστα βρίσκονται κι άλλες πόλεις της Γερμανίας, όπως το Aνόβερο, το Μόναχο και το Αμβούργο. Η Γερμανία έχει τη δυνατότερη οικονομία στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, οπότε βγάζει νόημα όλες αυτές οι πόλεις να βρίσκονται στην ίδια λίστα. Άλλωστε, όταν η οικονομία είναι τόσο δυνατή, υπάρχουν αρκετά χρήματα για περισσότερο κρασί!

 

Gallery: Δείτε ακόμη την πρώτη εικόνα που εμφανίζεται στο Google όταν ψάχνεις μία πόλη

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
18 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss