Η πιο τραγελαφική ιστορία πλαστικών επεμβάσεων εξελίχθηκε στη Νότια Κορέα

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Η πιο τραγελαφική ιστορία πλαστικών επεμβάσεων εξελίχθηκε στη Νότια Κορέα

Θα μπορούσε να είναι ταινία και ανάμεσα στους πρωταγωνιστές να είναι και ο Zach Galifianakis...και ίσως να έκανε και ένα πέρασμα μία τίγρη (όχι οποιαδήποτε, αλλά αυτή του Mike Tyson). Ωστόσο, δεν πρόκειται για σενάριο κωμωδίας, αλλά έγινε στα αλήθεια. Είναι από αυτές τις στιγμές που η "γλυκιά" πραγματικότητα αντιγράφει τον κινηματογράφο. 

Τρεις γυναίκες από την Κίνα, λοιπόν, επισκέφθηκαν τη Νότια Κορέα, η οποία θεωρείται η Disneyland των πλαστικών επεμβάσεων, ώστε να υποβληθούν σε πλαστική. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά καθώς το προσωπό τους (όπως ήταν αναμενόμενο) πρήστηκε και δεν έμοιαζε καθόλου με τις φωτογραφίες των διαβατηρίων τους (επίσης αναμενόμενο) και έτσι δεν τις άφησαν να φύγουν από τη χώρα (σίγουρα όχι αναμενόμενο για εκείνες). 

Σύμφωνα με την Asia Wire, οι τρεις αυτές γυναίκες, οι οποίες είναι γύρω στα 20, εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο της Νότιας Κορέας με επιδέσμους στο πρόσωπο και αρκετά παραμορφωμένες. Χωρίς δεύτερη σκέψη αποκλείστηκαν από την επιβίβαση και ανακρίθηκαν από τους αξιωματικούς μετανάστευσης στον έλεγχο των διαβατηρίων.

Έδειξαν στους αξιωματούχους τα εισιτήρια και τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, αλλά δεν μπόρεσαν να αποδείξουν πως ήταν οι ίδιοι άνθρωποι με τις φωτογραφίες των διαβατηρίων τους.

Μια φωτογραφία των κοριτσιών, που τις δείχνει με πρησμένα πρόσωπα και τα διαβατήρια στο χέρι, έγινε viral τη Δευτέρα και συγκέντρωσε πάνω από 51.000 likes και μοιράστηκε πάνω από 23.000 φορές.

Άραγε να επέστρεψαν; 

More for you

 
 

Don't Miss