Κλίντον εναντίον Κλίντον – Γιατί Χίλαρι και Μπιλ έχουν κόψει και την καλημέρα

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Κλίντον εναντίον Κλίντον – Γιατί Χίλαρι και Μπιλ έχουν κόψει και την καλημέρα

Η συζυγική ζωή των Κλίντον είναι γνωστό ότι έχει περάσει από σαράντα κύματα. Παρότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κράτησε χαμηλό προφίλ και δεν ακούστηκαν κουτσομπολιά, εσχάτως νέα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από το ζεύγος.

 

Αυτή τη φορά η αιτία δεν είναι κάποια νέα «αταξία» του Μπιλ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Page Six, το κουτσομπολίστικο site της New York Post, οι δύο τους έχουν κόψει και την καλημέρα εδώ και μήνες ύστερα από έναν ξεγυρισμένο καβγά λίγο πριν από την έκδοση του βιβλίου της πρώην προεδρικής υποψήφιας «What Happened», στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ηττήθηκε στις εκλογές του 2016 από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπιλ Κλίντον θύμωσε τόσο που πέταξε το χειρόγραφο στα σκουπίδια όταν η Χίλαρι αρνήθηκε να ακολουθήσει τη συμβουλή του να μην το εκδώσει.

Ο πρώην πρόεδρος εκτιμά – κατά το δημοσίευμα –  ότι η Χίλαρι μέσα από το βιβλίο δίνει την εικόνα ενός ατόμου «σαστισμένου, εξοργισμένου και σε σύγχυση, αρετές φτωχές για μία γυναίκα που είχε τη φιλοδοξία να γίνει πρόεδρος της πιο ισχυρής χώρας στον κόσμο». Επιπλέον ο Μπιλ Κλίντον φέρεται να παρενέβη στο κείμενο της συζύγου του, σημειώνοντας τα σημεία εκείνα που κατά τη γνώμη του χρειάζονταν βελτιώσεις ή έπρεπε να αφαιρεθούν και έγινε έξαλλος όταν εκείνη αρνήθηκε να διαβάσει τις παρατηρήσεις του. Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου εδώ

More for you

 
 

Don't Miss