Αυτή η "κακή" συνήθεια σημαίνει πως είστε πολύ έξυπνες

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2017

Αυτή η "κακή" συνήθεια σημαίνει πως είστε πολύ έξυπνες

Έχουμε μερικά καλά νέα για όλες εσάς τις ονειροπόλες εκεί έξω: Το περιπλανώμενο μυαλό σας είναι σημάδι του ότι είστε εξαιρετικά έξυπνες, σύμφωνα με μία νέα έρευνα της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών της Αμερικής. "Ο κόσμος τείνει να πιστεύει πως το να περιπλανιέται το μυαλό είναι κάτι κακό. Προσπαθείς να δώσεις προσοχή και δεν μπορείς," αναφέρει ο Eric Schumacher αναπληρωτής καθηγητής ψυχολογίας και ένας από τους συγγραφείς της έρευνας.

Διαβάστε εδώ: Τα πιο ακριβά παπούτσια του κόσμου κοστίζουν 15 εκατομμύρια δολάρια

"Τα δεδομένα μας στηρίζουν την ιδέα πως αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Κάποιοι άνθρωποι έχουν πιο αποτελεσματικούς εγκεφάλους."

Ουσιαστικά, ο εγκέφαλός σας είναι τόσο αποτελεσματικός που επεξεργάζεστε τις πληροφορίες γρήγορα και μετά ο εγκέφαλός σας το ξεπερνά και "προχωράει." Το μυαλό σας δεν μπορεί παρά να περιπλανάται -η αποτελεσματικότητά αυτή δείχνει μεγαλύτερη εγκεφαλική ικανότητα, σύμφωνα με τον Eric Schumacher.

Οπότε, το γεγονός πως ενώ προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε σκεφτόμαστε ξαφνικά εκείνη τη θεωρία για το Game of Thrones, μας κάνει εξυπνότερες. Αμέ.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο περίεργα gadgets ομορφιάς

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss