190 καινούρια emojis έρχονται από την Apple

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Σάββατο 04 Νοεμβρίου 2017

Σάββατο 04 Νοεμβρίου 2017

190 καινούρια emojis έρχονται από την Apple

Τα emojis ξεκίνησαν ως ένας fun τρόπος για να δίνουμε λίγο πιο ανάλαφρο χαρακτήρα στα μηνύματα και τις αναρτήσεις μας, πλέον όμως έχουν καταφέρει να αντικαταστήσουν σε μεγάλο βαθμό ακόμα και ολόκληρες φράσεις.

Μάλιστα, όπως κάθε τι γύρω μας, έτσι και αυτά επηρεάζονται από οτιδήποτε κοινωνικοπολιτικό συμβαίνει στον κόσμο, κάνοντας πάντα τις ανάλογες προσθήκες και βελτιώσεις. Έτσι και τώρα, η Apple λανσάρει 190 νέα emoticons με το νέο της iOS 11.1 update, μετά από μήνες και μήνες αναμονής από τους χρήστες.

Ρίχοντας μια πρόχειρη ματιά στο Emojipedia, έναν ιστότοπο αποκλειστικά αφιερωμένο σε όλα τα emojis που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, είδαμε την καινούρια λίστα, μέρος της οποίας μπορείτε να δείτε παρακάτω.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
13 photos

Από γοργόνες και γυναίκες που κάνουν yoga μέχρι κορίτσια που έχουν βγει μόλις από τη σάουνα (για τις μέρες που θέλουμε να δείξουμε ότι κάνουμε beaute) μέχρι μητέρες που θηλάζουν το μωρό τους, η ποικιλία είναι μεγάλη. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σιγουρευτούμε πως διαθέτουμε τον κατάλληλο χώρο στο κινητό μας ώστε να εγκαταστήσουμε το συγκεκριμένο update και στη συνέχεια να αρχίσουμε να εμπλουτίζουμε τα μηνύματά μας με τα πιο fun εικονίδια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss