Μάνδρα - Νέα Πέραμος - Μαγούλα: Δείτε πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε τους πληγέντες

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Μάνδρα - Νέα Πέραμος - Μαγούλα: Δείτε πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε τους πληγέντες

Με τους κατοίκους της Μάντρας, της Νέας Περάμου και της Μαγούλας να προσπαθούν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους μέσα σε μία κατάσταση η οποία ακόμα δεν έχει τελειώσει, αφού η κακοκαιρία και οι βροχοπτώσεις συνεχίζονται, η βοήθεια όλων μας είναι πολύτιμη. 

Αν θέλετε και εσείς να βοηθήσετε μπορείτε να απευθυνθείτε: 

- Στρ. Ρόκκα 45, Μάνδρα 196 00 δημαρχείο Μάνδρας Ειδυλλίας. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2132014900 να ρωτήσετε αν μπορείτε να βοηθήσετε σε οτιδήποτε. Επίσης τρόφιμα και ρούχα μπορείτε να τα πάτε μπορεί να τα φέρει στην Κοινωνική Υπηρεσία (Ελευθερίου Βενιζέλου & Εθνικής Αντιστάσεως) του δήμου Ελευσίνας

- Το τοπικό τμήμα Μεγάρων συγκεντρώνει επίσης απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ανάγκη για τρόφιμα τα οποία θα συγκεντρωθούν στην εστία μας στο Άλσος Θεόγνιδος έναντι μουσικού ομίλου Μεγάρων. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε και στο τηλεφώνο 6977635679 την τοπική έφορο Μαρία Οικονόμου 

- Επίσης, το Όλοι Μαζί Μπορούμε καλεί εθελοντές οι οποίοι με τη φυσική τους παρουσία στα σημεία θα βοηθήσουν όπου κρίνεται απαραίτητο υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής του Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Μάνδρα.

- Μπορείτε να δηλώσετε εθελοντές στη νέα υπό σύσταση εθελοντική ομάδα Ο.Ε.Μ. “Ομάδα Εθελοντών Μεγαριτών” . Η Ο.Ε.Μ. θα εργαστεί ακούραστα στο πλευρό των υπηρεσιών και των πολιτών έχοντας ως στόχο να προσφέρει στον τόπο στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

- Oι ηθοποιοί της παράστασης "Όταν σβήνουν τα φώτα", από αύριο Σάββατο 18/11 έως και την Δευτέρα 20/11 από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00, μαζεύουν στο Θέατρο Πειραιώς 131, στην αντίστοιχη διεύθυνση στο Γκάζι, μόνο κουβέρτες, ρούχα ενηλίκων και παιδιών αλλά και γαλότσες. Η δράση τους ονομάζεται #καραβάνιαγάπης_πειραιώς131_δυτικηαττικη.

- Η εθελοντική ομάδα "Φιλοζωϊκή Μεγάρων - Νέας Περάμου"  ζητάει τη βοήθεια όλων για τα αδέσποτα της περιοχής. Ζητάει τροφές καθώς και δυνατότητα προσωρινής φιλοξενίας. 
Για όσους μένουν εκτός Μεγάρων και επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν έναντι τροφής στον λογαριασμό του κτηνίατρου.
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
Alpha Bank
IBAN : 6301402740274002101119312
Δικαιολογία: SOS MEGARA

 

 

 

 

 

.

 

 

 

More for you

 
 

Don't Miss